Hamil_Hamster Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Musiałem robić format, niestety, coś się spiepszyło podczas zwykłej reinstalki systemu (win XP nie potrafił sobie sam znaleść plików na dysku i płycie ). :mur: Teraz jak zainstalowałem wszystko na czysto, chciałem rozpakować zapakowane wcześniej zipem pliki - profile i porgram files. Nie da rady, bo pojawia się tytułowy bład (odmowa dostępu) ! Nie tylko tych plików nie moge z tego powodu otworzyć, to samo mam na innej partycji (tylko pliki w katalogu głownym). Nie wiem co mam z tym g... zrobić :| Robiłem już check diska, sprawdzalem z kolejnej instalki systemu i nic :angry: Dwie partycje na których na razie zauważylem problem mają inne litery dysku niż przed formatem Ale już np. na partycji G:, która przed formatem była również G ;), nie ma takiego problemu, wszystkie zipy się otwierają. Podobnie na H: Ale już aktualne partycje E: i F:, wcześniej D: i E:, robią problemy... Naprawde nie wiem już co robić :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Zmień uprawninia i tyle. NA forum znajdziesz dokładnie co i gdzie trzeba zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Zastosowalem się do TEGO topicu. Niestety to nie pomaga... Obrazek : EDIT - PS. Teraz widze, że ten topic jest w złej kategori, jednak tego wiedzieć nie mogłem podczas jego zakładania. Edytowane 6 Lutego 2005 przez Hamil_Hamster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Łup? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...&hl=uprawnienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Wielkie dzięki. Wcześniej nie umiałem tego zrobić, bo nie zmieniałem właściciela (sugerując się napisem który widać było na screenie, nic nie próbowałem), ale teraz będe miał już zapamiętane rozwiązanie kolejnego kaprysu Win XP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...