ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 No i wkoncu pozbylem sie zestawu creativa 4.1 uuuuuu. Teraz moje uszy leczy zestaw Yamahy http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/D...?gSPK00007TSS1B Ludzie przestancie tego Creativa kupywac to wielka chala przynajmiej w glosniki!!!! :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/D...?gSPK00007TSS1BFakt - ładnie wyglądają (na zdjęciu) ;-) PS. Ile wybuliłeś na te głośniczki? W Polsce je znalazłeś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Design super, cena pewnie tez. Do czego to podlaczysz? Sorki za sarkazm (troche Ci zazdroszcze) ale umiesz je chociaz rozstawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 hmm tsaaa za glosniki duuuzo + karta Yamahy ze 1000 bo cos to musi obslugiwac.... a za okolo 500 - 600 PLN masz Creative DTT 2200 + SB Live 5.1 i teraz pytanie czy lepiej miec tanio cokolwiek czy wogole bo mnie na to nie stac? Sorx ale ja wybralem Creativa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 hmm tsaaa za glosniki duuuzo + karta Yamahy ze 1000 bo cos to musi obslugiwac.... a za okolo 500 - 600 PLN masz Creative DTT 2200 + SB Live 5.1 i teraz pytanie czy lepiej miec tanio cokolwiek czy wogole bo mnie na to nie stac? Sorx ale ja wybralem Creativa. Creativa DTT 2200 mialem i one sie chowaja! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Design super, cena pewnie tez. Do czego to podlaczysz? Sorki za sarkazm (troche Ci zazdroszcze) ale umiesz je chociaz rozstawic? NO cena moze nie mala i nie duza za ta klase 199$ -30$mail rabate.. A podlaczylem do tej karty co jest pokazana umnie w config(sb Audigy)..Do karty niemam zastrzezen ale do glosnikow tej firmy bardzo duzo ich mam!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 http://www.yamaha.com/cgi-win/webcgi.exe/D...?gSPK00007TSS1B Fakt - ładnie wyglądają (na zdjęciu) ;-) PS. Ile wybuliłeś na te głośniczki? W Polsce je znalazłeś? Cena 199 - 30 mail ..A znalazlem je w sklepie na J&Z Computers &Electronics 590 leonard st. New York 11222 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiK Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Cena 199 - 30 mail ..A znalazlem je w sklepie na J&Z Computers &Electronics 590 leonard st. New York 11222 :wink:Aaaa.......fakt.....nie zauwazylem ze jestes ze stanow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jakos nie widzi mi sie sprowadzac i z USA :) a DTT2200 w zupelnosci mi wystarcza.... audiofil - inwestuje w sprzet stand'a a nie w kompa ;) bo za pieniadze wlozone w to z kompa mozna juz niezly zestawik "wolnostojacy" zlozyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evil_one Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 amplituner i koluminki rulez ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Już niedługo też będę wymieniał głośniczki, ale pewnie zdecyduje się na Creative MegaWorks 510D :lol: to dopiero jest moc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Varrol, niezłe! Znalazłem taki link może jeszcze nie przeglądałeś http://www.digit-life.com/articles/creativ...emegaworks510d/ 8) Szkoda, że szkoda :roll: mi kasy (a przynajmniej mam 100 innych wydatków) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Varrol, niezłe! Znalazłem taki link może jeszcze nie przeglądałeś http://www.digit-life.com/articles/creativ...emegaworks510d/ 8) Szkoda, że szkoda :roll: mi kasy (a przynajmniej mam 100 innych wydatków) Dzięki za link - tego mi było trzeba - wreszcie widzę zdjęcia tych głośników z bliska i od środka. Teraz tylko dobrze zdać maturę, potem na studia to starsi coś sypną - bo trochę są drogie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jakos nie widzi mi sie sprowadzac i z USA :) a DTT2200 w zupelnosci mi wystarcza.... audiofil - inwestuje w sprzet stand'a a nie w kompa ;) bo za pieniadze wlozone w to z kompa mozna juz niezly zestawik "wolnostojacy" zlozyc ;) Te glosniki yamaha mozna bez problemu podlaczyc do zestawu kina domowego,keybord,CD Portable Player,i ma zlacze analog i optical.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 a ja tam wole swój sprzet - wzmachol technicsa 4x100w + 2 kolumienki 75w dzwięk jest wyrobmany w kosmos, odpadają wszystkie te 5,1 do kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Zastanawia mnie wlasnie jedno - po co ludzie kupuja takie zestawiki? Przeciez takie cos to jest tragedia.... Nie ma jak brzmienie z prawdziwych kolumn i pozadnego wzmacniacza albo amplitunera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Zastanawia mnie wlasnie jedno - po co ludzie kupuja takie zestawiki? Przeciez takie cos to jest tragedia.... Nie ma jak brzmienie z prawdziwych kolumn i pozadnego wzmacniacza albo amplitunera. A poto chociaz zeby dobrze sie gralo i czasem muzyczki posluchac.. A co do zestawu wolnostojacego to tez sie ma ---Jedni lubio samochody a inni kompy..jak ktos do samochodu kupuje radio za 600$ to tez mozna powiedziec ze za taka cene mozna miec niezla wieze w chacie!!!!!!!! Moze 199$ to zaduzo ale to 2 dni pracy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Moze 199$ to zaduzo ale to 2 dni pracy!! I tu bardzo słuszna uwaga. W przeliczeniu na złotówki sprzęt kosztuje niemal 800 złotych, a w Polsce i tak pewnie więcej, kolega ze Stanów, natomiast dobrze wie ile dziennie zarabia się w Ameryce :) Oczywiście nie wszystkim jest łatwo, ale z ciekawości powiem, choć nie jestem tego 100% pewnien, że np. przeciętny amerykanin zarabia ok. 200-300$ dziennie, nie wspomnę już o lepszych zarobkach. Mam rację? A jak ceny w stanach, nie mówię o sprzęcie lecz o spożywczych, papierosy, alkohol? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Moze 199$ to zaduzo ale to 2 dni pracy!! I tu bardzo słuszna uwaga. W przeliczeniu na złotówki sprzęt kosztuje niemal 800 złotych, a w Polsce i tak pewnie więcej, kolega ze Stanów, natomiast dobrze wie ile dziennie zarabia się w Ameryce :) Oczywiście nie wszystkim jest łatwo, ale z ciekawości powiem, choć nie jestem tego 100% pewnien, że np. przeciętny amerykanin zarabia ok. 200-300$ dziennie, nie wspomnę już o lepszych zarobkach. Mam rację? A jak ceny w stanach, nie mówię o sprzęcie lecz o spożywczych, papierosy, alkohol? Masz racje ze tak sie zarabia 200-300$ dziennie..Ale ja ucze sie i pracuje.. A dzien to znaczy 12H..full time 5 or 6 days in week!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...