wolf-w4 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam Chcialbym zebyscie mi doradzili jakie byly by najlepsze stery do 9700 pro Nabylem niedawno ta karte lecz nie mam do niej zadnych sterow Poradzcie cos wkoncu zwracam sie do fachmanow w tej dziedzinie. dzieki i pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefi Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ja bym dał do tej karty OMEGA 2.5.97a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A ja bym dał nowsze stery Omegi... Są już na guru3d lub benchmarku... Ja osobiście nie zauważyłem żadnej różnicy po zmianie z Catalystów 5.1 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) @wolf-w4 a jakiej firmy ta karta ??? ile ma pamięci ??? i czy ma orginalny bios ??? Edytowane 11 Lutego 2005 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...