zapoy Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Nie wiem co bedzie najlepsze do mojegoa bartona 2500/3200(1,9v)-czytam testy i nie moge sie ciągle zdecydować: POMOCY!!!!! Najbarzdiej zależy mi na wydajności, hałas ma mniejsze znaczenie Mam do wyboru; 1 Freezone QVC-100 Cu 2 THERMALTAKE VOLCANO 12 3 THERMATAKE SilentBoost 4 Gigabyte Rocket 3D Cooler Super Silent GH-PCU22-SE Prosze pomóżcie mi, jesteście moją ostatnią nadzieja. Edytowane 6 Lutego 2005 przez zapoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Gigabyte jest ladny, firmowy, bardzo dobrze chlodzi i nie wystaje poza socketa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jezeli masz miejsce to Pentagram :rolleyes: A jak zawadzi np. o zasilke to wez Gigabyte :wink: Thermaltaki sa ciut za glosne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jak wyżej, najlepszy jest Pentagrm ale niestety nie wszędzie wejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Freezone QVC-100 Cu - ładnie schłodzi Ci tego Bartona http://twojepc.pl/artykuly.php?id=pentagra...eezone&strona=8 PS. Ja teraz sie zastanawiam nad QC 80AlCu do mojego Semprona tyle, że obawiam sie że będe miał Idle ~43*C Stres ~48*C na "RPM Min" Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=106337 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapoy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Byłem sprawdaić czy mi pentagram wejdzie na płyte-okazuje sie ze nie!!!! nawet 92-ka mi nie wejdzie!!!! Pozostaje mi do wyboru tylko Gigabyte Rocket 3D i THERMALTAKE VOLCANO 12!!! Co wybrać!!!! Cisza (Gigabyte-pozorna) albo młynek do kawy ( THERMALTAKE) Ludzie pomocy!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...