wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Przed momentem słychałem sobie muzyki z cd-romu LG n48x nagle muza sie wyłączyła a cd sie zatrzymał. myślałem że może jakiś kabelek wyleciał ale posprawdzałem wszystko dokładnie i cd-rom nawet nie daje znaku życia :evil: szkoda że nie ma jush na niego gwarancji :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jeszcze zapodaj jemu płytke czyszczącą (moze akurat jakis paproch się zaplontał na soczewce). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Viva LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Przed momentem słychałem sobie muzyki z cd-romu LG n48x nagle muza sie wyłączyła a cd sie zatrzymał. myślałem że może jakiś kabelek wyleciał ale posprawdzałem wszystko dokładnie i cd-rom nawet nie daje znaku życia :evil: szkoda że nie ma jush na niego gwarancji :( mialem taki myk Jak przwozilem kompa na nowe mieszkanko Po przywiezieniu CD LG 52x nie dawal znaku zycia, to ja trach srubokret i dawaj okazalo sie ze sie glowica z laserem przyciela za blisko silnika, poprawilem delikatnie paluszkami i zadzialalo, i hula az milo juz 2 miechy. Kilka osob znajomych mialo juz taki problem z LG i zawsze to bylo to, moze sprobujesz? Sprawdz na pewno warto zanim polecisz do sklepu po nowego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Viva LG:( Moje lg może jeszcze z miesiąc pociągnie... Już teraz musze nawalać pięścią, aby czytał :(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ja na twoim miejscu poszukał bym cd'ka Tec 40x jest niezniszczalny i czyta wszystkie płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jak już nie uda ci się naprawić tego LG - to kup Teac-a - najlepszy sprzęt na rynku. Nic go nie zniszczy:)) Tylko pamiętaj x40, bo x52 sa raczej nieudane;( :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jak już nie uda ci się naprawić tego LG - to kup Teac-a - najlepszy sprzęt na rynku. Nic go nie zniszczy:)) Tylko pamiętaj x40, bo x52 sa raczej nieudane;( :D nie raczej :? tylko na pewno, miałem dwa i oba złom ze szkoda gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jak już nie uda ci się naprawić tego LG - to kup Teac-a - najlepszy sprzęt na rynku. Nic go nie zniszczy:)) Tylko pamiętaj x40, bo x52 sa raczej nieudane;( :D nie raczej :? tylko na pewno, miałem dwa i oba złom ze szkoda gadac Właściwie zastanawiam się dlaczego Teac wypuścił ten sprzęt na rynek??? Jeszcze nie spotkałam osoby, która by pochwaliła nowy CD-ROM firmy Teac. Sama jużnie pamiętam od kiedy mam Teac-a x40 i nie zamienię go na żaden inny napęd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 raczej nic nie będe kupował bo mam DVD Pioniera 16x a ten Lg zostawiłem tylko do słuchania muzyki bo i tak nie sprzedał bym go za zbyt wiele. Jutro poszperam i zobacze moze da sie go jakos naprawić, SpiderMAN dzieki za podpowiedź może zadziała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Jak już nie uda ci się naprawić tego LG - to kup Teac-a - najlepszy sprzęt na rynku. Nic go nie zniszczy:)) Tylko pamiętaj x40, bo x52 sa raczej nieudane;( :D nie raczej :? tylko na pewno, miałem dwa i oba złom ze szkoda gadac Właściwie zastanawiam się dlaczego Teac wypuścił ten sprzęt na rynek??? Jeszcze nie spotkałam osoby, która by pochwaliła nowy CD-ROM firmy Teac. Sama jużnie pamiętam od kiedy mam Teac-a x40 i nie zamienię go na żaden inny napęd :D ja to mam starego pionera :oops: leci juz mu chyba 5 roczek i jeszcze chodzi co prawda panel mu odlecial :oops: ale dalej chodzi :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...