Skocz do zawartości
wilczek

No i padł mi właśnie Cd-rom ;(

Rekomendowane odpowiedzi

Przed momentem słychałem sobie muzyki z cd-romu LG n48x

nagle muza sie wyłączyła a cd sie zatrzymał. myślałem że może jakiś kabelek wyleciał ale posprawdzałem wszystko dokładnie i cd-rom nawet nie daje znaku życia :evil:

szkoda że nie ma jush na niego gwarancji :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed momentem słychałem sobie muzyki z cd-romu LG n48x

nagle muza sie wyłączyła a cd sie zatrzymał. myślałem że może jakiś kabelek  wyleciał ale posprawdzałem wszystko dokładnie i cd-rom nawet nie daje znaku życia  :evil: 

szkoda że nie ma jush na niego gwarancji  :(

mialem taki myk

Jak przwozilem kompa na nowe mieszkanko

Po przywiezieniu CD LG 52x nie dawal znaku zycia, to ja trach srubokret i dawaj

okazalo sie ze sie glowica z laserem przyciela za blisko silnika, poprawilem delikatnie paluszkami i zadzialalo, i hula az milo juz 2 miechy. Kilka osob znajomych mialo juz taki problem z LG i zawsze to bylo to, moze sprobujesz? Sprawdz na pewno warto zanim polecisz do sklepu po nowego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już nie uda ci się naprawić tego LG - to kup Teac-a - najlepszy sprzęt na rynku. Nic go nie zniszczy:)) Tylko pamiętaj x40, bo x52 sa raczej nieudane;( :D

nie raczej :? tylko na pewno, miałem dwa i oba złom ze szkoda gadac

Właściwie zastanawiam się dlaczego Teac wypuścił ten sprzęt na rynek??? Jeszcze nie spotkałam osoby, która by pochwaliła nowy CD-ROM firmy Teac. Sama jużnie pamiętam od kiedy mam Teac-a x40 i nie zamienię go na żaden inny napęd :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej nic nie będe kupował bo mam DVD Pioniera 16x a ten Lg zostawiłem tylko do słuchania muzyki bo i tak nie sprzedał bym go za zbyt wiele. Jutro poszperam i zobacze moze da sie go jakos naprawić, SpiderMAN dzieki za podpowiedź może zadziała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już nie uda ci się naprawić tego LG - to kup Teac-a - najlepszy sprzęt na rynku. Nic go nie zniszczy:)) Tylko pamiętaj x40, bo x52 sa raczej nieudane;( :D

nie raczej :? tylko na pewno, miałem dwa i oba złom ze szkoda gadac

Właściwie zastanawiam się dlaczego Teac wypuścił ten sprzęt na rynek??? Jeszcze nie spotkałam osoby, która by pochwaliła nowy CD-ROM firmy Teac. Sama jużnie pamiętam od kiedy mam Teac-a x40 i nie zamienię go na żaden inny napęd :D

ja to mam starego pionera :oops: leci juz mu chyba 5 roczek i jeszcze chodzi co prawda panel mu odlecial :oops: ale dalej chodzi :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...