.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) Witam, i pytam brać czy może jest coś lebszego lub może to jest jakeś ścierwo piszcie co myślicie o tym katodzie bo mam go zamiar kupić. Edytowane 6 Lutego 2005 przez .:GurU:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 szukajka i "revoltec", a co do ceny to widziałem taniej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 szukajka i "revoltec", a co do ceny to widziałem taniej to samo 1261715[/snapback] To daj znak odrazu gdzie jest tanio i sprzęt oki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Najzwyklejsza niebieskia podwojna katoda revolteca w dodatku po malo rewelacyjnej cenie <_< TU masz 1,99 taniej :lol: Po za tym google nie gryzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedziel88 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 katody z revolteca są bardzo dobre ale troszke sie nieopłaca za tyle kasy!!! ja mam takie same i płaciłem 13zł mniej !!java script:emoticon('<_<') Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 "tym katodzie" ? lol... Odmienia sie chyba: "tej katodzie", "tych katodach", "tym katodom". :) A co do samego towaru, to swietny wybor, tylko szukaj taniej :) Moze nawet uzywane, jezeli sprawne i koles ma duzo pozytywow... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HugoZak Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 na h4g.pl masz za 41zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedny Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 a masz nawet za 40 tylko zostawcie mi 1 sztukę :Dtutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoMisiek Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45259690 masz tutaj za 40 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedny Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 hehe jak by nie było wysłąłęm to samo :D:D a tak moze sie przylepie pod ten topic i wiem że mnie na pewno pojedziećie ale za cholere nie wiem jak szpachlować ... nie chce mi sie ta sazpachla jakoś trzymać .. juak macie jakieś dziury to to zaklejacie czy jak ... tylko nie jedźcie po mnie za ostro pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 27 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2005 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=41576261 Kupowałem od tego gościa regulator napięcia. Spotkałem się z nim właśnie przy "Możliwy również odbiór osobisty w Warszawie (Bielany - PKS Marymont)" spoko można Mu zaufać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biedny Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 noo taaak ale jak mam dać 50 zeta za to za co moge dac 40 to chyba wole ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za 40 a pozazym gosiu nie ma żadnych negatywów super sprzedawce możliwość za pobraniem wiec chyba lepiej nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spot Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=45667596 a co myślicie o tych katodach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Co to za firma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...