dbdrag Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 na ile mozna go puscic bez zwisów ,na ile uwas chodzi i na jakim fsb na chłodzeniu wentylem pozd :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 podkręcaj ile się da jak się zacznie wieszać to zmiejsz do tylu ile było stabilnie (proste jak świński ogon) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 na ile mozna go puscic bez zwisów ,na ile uwas chodzi i na jakim fsb na chłodzeniu wentylem pozd :D :D Zalezy jaka seria proca i jaki wentyl, oraz najwazniejsze jaka plyta glowna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 na ile mozna go puscic bez zwisów ,na ile uwas chodzi i na jakim fsb na chłodzeniu wentylem pozd :D :D To zależy od serii procka ! Kiedy był kupowany? Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 to jaka seria procków z 1,6 najlepiej się kręci bo mam zamiar dopiero kupic taki procek a co byscie polecili za procek aby dobrze się kręcił z jakiej serii pozd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 to jaka seria procków z 1,6 najlepiej się kręci bo mam zamiar dopiero kupic taki procek a co byscie polecili za procek aby dobrze się kręcił z jakiej serii pozdAGOIA I tyle! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 SpiderMAN mam XP1600 AGOIA i kręci się przyzwoicie ale od dłuższego czasu mam wrażenie że serie AGOIA i AGOGA nie są najbardziej podkręcalnymi ale najpopularniejszymi, a co za tym idzie dużo ludzi je ma i podkręca i się tym chwali i powstaje wrażenie że to dobre serie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam 1600+ AROIA i miałem 1700+ AGOIA - niestety ten drugi był zielony i kręcił się gorzej niż moja AROIA - nie chodził stabilnie na 1.7GHz nawet przy 1.85V - moja AROIA chodzi na 1.7GHz @1.75V i na 1.8GHz @1.95V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Najlepsza seria to AGOIA "Y" 0213 !! Oznacza to, że w drugiej linii mamy "Y", a procek jest z 13 tygodnia 2002 (te 4 cyferki są w pierwszej lini zaraz za oznaczeniem proca !) Na zachodnich forach są ludzie którzy wyciągają z tej serii 1900-1950 na powietrzu !! Ja niestety jestem w tył 2 tygodnie, lepszego nie znalazłem :evil: Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 to jaka seria procków z 1,6 najlepiej się kręci bo mam zamiar dopiero kupic taki procek a co byscie polecili za procek aby dobrze się kręcił z jakiej serii pozdAGOIA I tyle! :) Zgadzam sie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam 1600+ AROIA i miałem 1700+ AGOIA - niestety ten drugi był zielony i kręcił się gorzej niż moja AROIA - nie chodził stabilnie na 1.7GHz nawet przy 1.85V - moja AROIA chodzi na 1.7GHz @1.75V i na 1.8GHz @1.95VNowłaśnie bo to tak różnie bywa ale AROIA też nie jest złą serią 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mam 1600+ AROIA i miałem 1700+ AGOIA - niestety ten drugi był zielony i kręcił się gorzej niż moja AROIA - nie chodził stabilnie na 1.7GHz nawet przy 1.85V - moja AROIA chodzi na 1.7GHz @1.75V i na 1.8GHz @1.95VNowłaśnie bo to tak różnie bywa ale AROIA też nie jest złą serią 8)No nie jest zła moja Aroia 1600+@2200+ na 1,85V 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 na ile mozna go puscic bez zwisów ,na ile uwas chodzi i na jakim fsb na chłodzeniu wentylem pozd :D :D jesli chodzi ci o model 1600+ to moj bez zmiany mnoznika i napiecia chodzi na magistrali 147 co daje cos ponad 1.5GHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mój 1600+ hula bez zmiany napięcia na FSB= 160MHz :D . Dalej pada RAM :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 moj tyle co w podpisie przez fsb bez zmiany napiecia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Najlepsza seria to AGOIA "Y" 0213 !! Oznacza to, że w drugiej linii mamy "Y", a procek jest z 13 tygodnia 2002 (te 4 cyferki są w pierwszej lini zaraz za oznaczeniem proca !) Na zachodnich forach są ludzie którzy wyciągają z tej serii 1900-1950 na powietrzu !! Ja niestety jestem w tył 2 tygodnie, lepszego nie znalazłem :evil: Pozdrawiam, Heheh, wlasnie tego procka mam, nie naszukalem sie za dlugo bo jak powiedzialem w sklepiku ze chce se wybrac serie, to byl to pierwszy ktorego mi dali. Jedno co mnie martwi to to ze jest zielony, bedzie to mialo jakies znaczenie? Na razie procek lezy na polce i czeka na plytke ktora dostane w tym tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbdrag Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 dzieki za wszystkie informacje pozd :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Powiedzcie czy kolor proca ma cos wspolnego z mozliwosciami podkrecenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...