colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 dla mnie najbardziej denerwujace jest: - naduzywanie .. nie no teraz to juz w ogole mnie wku.. uzywanie okreslen LOL, oki, sorki, cio, nio / nom i reszty tego wszedobednego GGowna :/ - ogolny kompleks tudziez potrzeba dowartosciowania ludzi na przykladzie: Mam Mobile'a 2500+ wykrecilem go na 2700MHz bez zmiany napiecia, na boxowym coolerze z wiatrakiem skreconym na 7V a temp w stresie nie siega 30*C - czyz nie jestem wspanialy ? - oczywiscie wyolbrzymilem troche ale chodzi o sam sens.. - chamstwa (glownie w grach) - bluzganie, ublizanie innym itp. - ludzi ktorzy przy kupnie sprzedazy kloca sie o kazda zlotowke dobra na razie tyle bo sie od samego wypisywania denerwuje niepotrzebnie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 - głupich topiców takich jak ten? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 - głupich topiców takich jak ten? 1261794[/snapback] przeciez od tego ta osla laczka jest.. znalazlo by sie dziesiatki glupich tematow ten moze byc co najwyzej bezsensu :] update: nie lubie jak sie ktos czepia ! wku.. mnie to :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 update: nie lubie jak sie ktos czepia ! wku.. mnie to :D 1261795[/snapback] Zawsze możesz wyjść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Zawsze możesz wyjść. 1261801[/snapback] teraz dopiero zauwazylem ze mam doczynienia z Adminem :D .. wiec moge sie domyslac co pod tym wyjsc sie moze kryc. Tak czy siak topic jest fajny chociaz mozesz go juz zamknac bo chodzilo mi tylko zeby sobie ulzyc piszac o tym co mnie denerwuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 to niedlugo kazdy bedzie zakladal glupi topik zeby sobie "ulzyc" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dziwne rzeczy cię denerwują... Idź może pobiegaj po osiedlu, to ci przejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) a mnie wkurzają kumple którzy sie nie znają ale udają ze sie znają i starają sie mi wmówić że mają racje...jaki to 9550 jest lepszy od 9500 bo mozna w nim odblokowac potoki :| mam tez w klasie kumpli debili którzy brechtają sie ze wszystko kręcie..... ostatnio sie brechtali bo podkręciłem sobie mojego optyka, twierdząc ze to niemozliwe.....;] kocham takich , zawsze darmowa rozrywaka:> Edytowane 7 Lutego 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 :? :? :? najbadziej wkurzające są wlasnie takie topiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 to niedlugo kazdy bedzie zakladal glupi topik zeby sobie "ulzyc" :> 1261812[/snapback] to chyba dobrze, ludzie beda mniej zestresowani :D Dziwne rzeczy cię denerwują... Idź może pobiegaj po osiedlu, to ci przejdzie. 1261828[/snapback] dziwne .. ? dodaj cos od siebie zebym wiedzial co masz na mysli.. a biegac mi sie nie chce zreszta tak zimno na dworze ze nawet wychodzic mi sie nie chce.. :? :? :? najbadziej wkurzające są wlasnie takie topiki 1261873[/snapback] nieeee... najbardziej glupie sa odpowiedzi ktore nic nie wnosza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ciagłe zmienianie sprzetu zeby za wszystkim nadąrzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 to niedlugo kazdy bedzie zakladal glupi topik zeby sobie "ulzyc" :> 1261812[/snapback] to chyba dobrze, ludzie beda mniej zestresowani :D 1262330[/snapback] No nie wiem co by na to admini i moderzy powiedzieli.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mnie najbardziej wkurzasz TY bo zakładasz durne topici. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mnie najbardziej wkurzasz TY bo zakładasz durne topici. 1262358[/snapback] dzieci i ryby glosu nie maja wiec z laski swojej nie wypowiadaj sie! Chyba ze poprzesz to jakas konstruktywna krytyka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 LOL, lol, Lol... 9/10 wogole nie ma pojecia co to znaczy, a uzywaja co drugie slowo... Przyklad: kumpel mi przeslal mi fajnego linka na gg, ja: - lol :] - No co? Co nie tak? Pewnie juz znasz albo cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 dla mnie najbardziej denerwujace jest: - naduzywanie .. nie no teraz to juz w ogole mnie wku.. uzywanie okreslen LOL, oki, sorki, cio, nio / nom i reszty tego wszedobednego GGowna :/ cio? sorki ale ja też nie lubię :lol: - chamstwa (glownie w grach) - bluzganie, ublizanie innym itp. Na turnieju T3 jeden z zawodników (sparring przy automacie) puszczał gazy. - ludzi ktorzy przy kupnie sprzedazy kloca sie o kazda zlotowke Takie czasy, każda złotówka jest cenna. dobra na razie tyle bo sie od samego wypisywania denerwuje niepotrzebnie ;-) 1261789[/snapback] Diazepam dla pana i niech śpi przez tydzień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mnie wkurza to, że walczy się o pkty w Benchmarkach, które na dobrą sprawę NIC nie dają ;) to samo ładowanie grubej kasy, żeby tylko pograć w gry, które nie rozwijają człowieka w żaden sposób a kasa się przejada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Mnie wkurza to, że walczy się o pkty w Benchmarkach, które na dobrą sprawę NIC nie dają ;) to samo ładowanie grubej kasy, żeby tylko pograć w gry, które nie rozwijają człowieka w żaden sposób a kasa się przejada. 1263289[/snapback] a mnie to smieszy wole milo spedzic za ta kase czas z dziewczyna lub wyskoczyc na piwko z kumplami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 dziwne .. ? dodaj cos od siebie zebym wiedzial co masz na mysli.. a biegac mi sie nie chce zreszta tak zimno na dworze ze nawet wychodzic mi sie nie chce.. 1262330[/snapback] OK, ale na 100% by ci się odniechciało narzekać :D No ale OK - dlaczego dziwne 1) lole i te inne - na gg używa się skrótów, żeby nie klepać za dużo - mnie to nie dziwi 2) sprzęt - jaki kompleks - lubimy kręcić, daje to dobre efekty, czasem komuś uda sie wyjątkowy procek, co na niskim napięciu lata, więc czemu się tym nie chwalić - zwłaszcza, że to forum jest pełne oc maniaków 3) co przez to rozumiesz - bo jak debili, którzy wchodzą np. na serwer i wyzywają innych bez powodu, czy obrażają ich, no to cóż - czasem się taki zdarzy, co ma jakies kompleksy i chce się wyżyć na innych, czy coś udowodnić - to tak 4) Nie dziw się - czasem ktoś kupuje duże ilości - ja ostatnio kompletowałem osprzęt do roweru i też sporo innych badziewi kupowąłem np. do kompa - to jak się policzy te wszystkie tu 2zł, tam 5żł gdzie indziej 10, to naprawdę wyjdzie z tego sporo - a nie każdy ma drzewko z kasą w ogródku A co mnie wnerwia lub raczej czego nie lubię, bo podchodzę do tego dość obojętnie i się nie przejmuje... - że w necie jak czegoś popularnego szukam - np. dzwonku do fona, to po wpisaniu nazwy wyskakuje tysiące stron, na których nie ma tego dzwonka - a ostatnio była taka stronka, co waliła na wyszukiwarce kilkaset odnośników do siebie - ludzie, którzy nie odpowiadają na emaile (i potem nie wiadomo, czy doszedł, czy gdzies zaginął w akcji) - wszechobecne reklamy i spam - i to wszystko to naogół ściema - no i źle napisane gry, które na częsci sprżetu się wywalają, klatkują i potem wychodzi 10 patchy zanim gra zacznie normalnie chodzić - wirusy i pseudo hakerzy (któzy szukaja tylko niezabezpieczonych kompów, żeby się tam włamać i zniszczyć) - ale zauważyłem, że większość ludzi lubi nisszczyć, tylko niektórzy nie moga się rpzed tym powstrzymać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 nie uwazam tego topica za głupi ....ot zwykła polemika na temat co nas wk#### w tym poj### swiecie komputerów mnie np tez bawi i czasami irytuje jak dzieciaki na GG albo na serwerach powtarzają jeden za drugim teksty typu LoL , RotFl , itd mimo iz 80% z nich nie wie co tak naprawde te slowa oznaczają :lol: :lol: albo ludzie , nawet starsi (jak ja ) którzy zakładają sobie net i po poł roku juz nie napiszą na GG "no" tylko "niom" ....żenujące i smieszne. Albo szpanowanie na forum przy kazdej okazji jakiego to sie nie ma wypasionego kompa tekstami w stylu "no mam nadzieje ze te dwa moje DZiforsiaki ULTRA w SLI uciągna te gierke w 1280x1024 z AA i ANIZO na maxa ....ręce opadają No i oczywiscie ciągły ten wyscig zbrojeń nabijający kasę producentom hardware-u, kupywanie nowych kart za grube tysiące do nowych gier które często mają gorsze "Endżajny" niz starsze gry (NFS_U-2, MOH-PA itp) po to zeby jakos chodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 a mnie kosmicznie wkurzaja zamerykanizowane sygnatury typu powered by i inne takie, albo wrzycanie do sygnatury wszystkiego co sie ma w domu, co mnie interesuje na komputerowym forum że ktos ma jakies dvd albo co innego. Denerwuje mnie jak ktos pisze debilne posty typu bylo szukaj, i jak juz wczesniej wspomnialem denerwuje mnie jak ktos w poscie uzywa niepotrzebie angielskiego, zeby sie popisac. A juz nie wspominajac o pisaniu tych dziecinnych loli, rotfli i innych goowien no i slynnego IMO. PS. Przepraszam za składnie i ortografie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) a mnie to smieszy wole milo spedzic za ta kase czas z dziewczyna lub wyskoczyc na piwko z kumplami 1263333[/snapback] a jednak nieco kasy wpakowałes jak tak patrzę na twój sprzęt :wink: Edytowane 8 Lutego 2005 przez mihalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 WIRUSY ?! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 a mnie wq że najnowszy harduer nie dynda na drzewach ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Cziterzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 WIRUSY ?! :) 1264662[/snapback] zmien system operacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Wszystko co moglo by mnie wkurzac - ignoruje :-) jak ktos chce sobie wladowac cala kase na nowego procka, pobluzgac, mowic LOL itp - spoko :) tylko zeby mnie sie nie czepial :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ceny sprzętu :? ....... nigdy mnie nie stać na to co bym chciał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 A juz nie wspominajac o pisaniu tych dziecinnych loli, rotfli i innych goowien no i slynnego IMO. 1263691[/snapback] Również "oo" zamiast "ó" Tak, to mnie również denerwuje. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 1. a mnie wkurzają kumple którzy sie nie znają ale udają ze sie znają i starają sie mi wmówić że mają racje...jaki to 9550 jest lepszy od 9500 bo mozna w nim odblokowac potoki :| mam tez w klasie kumpli debili którzy brechtają sie ze wszystko kręcie..... ostatnio sie brechtali bo podkręciłem sobie mojego optyka, twierdząc ze to niemozliwe.....;] kocham takich , zawsze darmowa rozrywaka:> 1261856[/snapback] nie, najlepsi są tacy kolecie w wieku ~50lat, co stoją w sklepie komputerowym sie wymądrząją, myślą że wszystko wiedzą i chcą np. kupić papier do skanera albo kupują dysk sata, a później go wymieniają bo 'taśma nie pasowała' :mur: 2. LOL, lol, Lol... 9/10 wogole nie ma pojecia co to znaczy, a uzywaja co drugie slowo... Przyklad: kumpel mi przeslal mi fajnego linka na gg, ja: - lol :] - No co? Co nie tak? Pewnie juz znasz albo cos? 1262378[/snapback] lol - laught of loud B) 3. i to co wszystkich - ciągła wymiana którejś z części... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...