Skocz do zawartości
colin_hendry

Co Was Denerwuje W Swiecie Komputerow ?

Rekomendowane odpowiedzi

A mnie wkurza coś takiego jak ten opis produktu w komputroniku (dotyczy GeForce 6200 Gainward Ultra/1440 PCX TV-DVI 64MB 128-bit (PCI-E TurboCache))

a może po prostu dam linka, żeby nie zaśmiecać...:

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16062

Pozdro...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol - laught of loud B)

a nie czasem lot of luagh czy jak to tam sie pisze w każdym razie po polsku dużo śmiechu ;]

no i rotfl oczywiscie rolling on the floor laghing ;], czyli turalć sie po podłodze ze śmiechu ;]

aha npo i zapomniałbym wqrza mnie to ze niedługo matura a ja siedze przy kompie zamiast kuć

wqrzają mnie ludzie którzy nic nie wiedza a sie rzucają jak opentani

wqrza mnie to jak nie mam papierosów jak siedze przy kompie ;]

wqrza mnie siostra siedząca przy moim kompie

wqrzają mnie typiary na gg w stylu poklikasz.... itd. ( do szału mnie to doprowadza ;])

no i wrzam sie jak mi miesjca na dysku brakuje

i pamieci ;]

i 3dsmarków żeby w coś tam zagrać w high detalach :P

itd. bo forum zapcham marudzeniem :D:D:D:D

Edytowane przez MaKaR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak na prawde:

LOL - Laugh out Loud - Śmiech na głos (Intensywny śmiech)

Widać, ze nawet wiecej niz podany przez pana wyżej procent nie wie co to LOL...

A co do 6800 i Turbocache....Kto wie?

Może tak na prawde na karcie jest 2MB a pozostałe 254MB ciągnie z RAM-u :D :D :D

Edytowane przez kuicets

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odkąd pojawiły się nowe emotki, ludzie wszędzie i przy każdej okazji wstawiają - :mur:.

Jak widzę tę emotkę, to normalnie ... :mur:.

BTW NTYMI IMNSVHO * żeby dowiedzieć się co znaczą "magiczne" LOL, ROTFL i inne wystarczy AFAIR w googlach wpisać hasło akronimy.

IOW RTFM. *

VEG

* nadużywanie akronimów - celowe. J/K (:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze primo wkurza mnie zangielszczanie poslkich slow typu: poklikash, dzieks, qrde itp.

Po drugie primo pisanie naprzemian duzymi i malymi literami: TwEaK FoRuM ; )

Po trzecie primo ultimo denerwuja mnie ludzie, ktorzy na forum wywyzszaja sie bo maja n-razy postow wiecej i nasmiewaja gdy ktos zadaje pytanie wg nich trywialne (bo oczywiscie oni wszystko wiedzieli o komputerach od urodzenia).

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie - jeszcze "sprzedawcy" w sklepach komputerowych (na moje oko około 80% ogółu - pozostałe 20% ma pojęcie o tym, co robi i nie wciska kitu, "że jego sklepik o powierzchni 10m2 sam produkuje zasilacze a jak rzuce 50pln to może mi zwolnić wiatrak w zasilaczu" :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie irytuje "kompatybilnosc" sprzetu - niby sa standardy, wszystko powinno dzialac a jak przychodzi co do czego to sie okazuje, ze:

pamiec A nie dziala z mobo B, ktore z kolei kiepsko wspolpracuje z karta graficzna C.

I tak w kolko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mnie najbardziej denerwuja dzieci ktorym da sie komputer z internetem... czaty, zaczepki i inne takie... w mirandzie mam stopspam, ale ludzie nawet nie czytaja co tam jest napisane... wyraznie jest tam napisane ze jesli ktos chce poklikac to nie ze mna i zeby spier*alal, a oni pisza nadal i ciagle i wciaz i chyba sie za chwile powiesze bo ktos mi znowu cos napisal...

//edit

o dzieci chodzi oczywiscie o dzieci z gadugadu albo skype... takie male 10-12 letnie... najbardziej denerwujace stworzenia...

Edytowane przez Klekot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość wortigern

Wlasnie jeszcze jedna rzecz która mnie denerwuje, jak ktos robi zdjecie np moda i wciska do zdjecia wszystko co moze, komórczke, monitorek, a na koniec pisze jeszcze ze zdjecie slabej jakosci (hehe jasne) bo robil to aparatem za 1000zl, i ze planuje sobie kupic jakis za 5000zl. Jakby to kogos obchodzilo.

PS. Oczywiscie mówei o sytuacjach w których perfidnie widac ze do zrobienia zdjecia ktos przygotowywal sie chyba ze 2 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kamilwrc

mnie najbardziej denerwuje:

1. jush, tesh, klikash, niom, ciom, srom, [ciach!]lom, ... ehhh od razu sie zdenerwowalem jak to napisalem.

2. qfa i uzywanie q zamiennie z ku :|

1267345[/snapback]

Nio cio qrde nie można tak poclickać? :) < takie coś mnie wkurza, debile którzy twierdzą iż czituje ( ja nie wiem skąd zassać czity...), spam.... i.... nie wiem co jeszcze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze primo (...)

Po drugie primo (...)

Po trzecie primo (...)

(...)

1266091[/snapback]

Bez obrazy, bo sam jestem z pisownia w j.polskim na bakier...ale bardzo denerwuje mnie takie cos jak powyzej.

Primo jest tylko jedno. wiec po "pierwsze primo" to maslo maslane.

Powinno byc:

primo,secundo,tertio itd...

moj nauczyciel "polskiego" tlukl nam to w glowe z uporem maniaka...i dlatego jak teraz to widze to dostaje skretu kiszek :D

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez obrazy, bo sam jestem z pisownia w j.polskim na bakier...ale bardzo denerwuje mnie takie cos jak powyzej.

Primo jest tylko jedno. wiec po "pierwsze primo" to maslo maslane.

Powinno byc:

primo,secundo,tertio itd...

moj nauczyciel "polskiego" tlukl nam to w glowe z uporem maniaka...i dlatego jak teraz  to widze to dostaje skretu kiszek :D

Pozdrawiam

1277547[/snapback]

wiem o tym, ale zostalo mi tak po ogladnieciu filmu "Poranek Kojota" ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sysak13  jak ty lubisz stać w miejscu to powidzenia.

Czy ktoś każe Ci nadążać za biegiem technologii????

Płytko myslisz...... Jakby technika nie szła do przodu, miałbyś teraz 166MX i S3 TRIO 3D  :D

1273992[/snapback]

tylko ze technika a technika...poweidz co daly MMXy, SSE, i inne gowna dolaczane do prockow??? praktycznie nic...tylko aby kase wyciagnac

z BTX to juz TOTALNE PRZEGIECIE..mam nadzieje ze odbije im sie to czkawka i standard PADNIE! przeciez to jest bezsensu...rownie dobrze moge postawic kompa do gory nogami i mam juz BTX...a lepszy przeplyw powietrza??? bueheheheheh..smiech na sali..kto chce to do ATX i tak dolozy wiatraki gdzie mu bedzie pasowalo i juz...gdyby chociaz ZASILKI nie zmieniali..ale w czy lepsza jest zasilka BTX od ATX??? niczym! a teraz spojrz w moj podpis...myslisz ze fajnie bedzie mi jesli zasilka za 700zeta pojdzie sie walic za rok, bo nie podepne jej pod plyte BTX?? mam nadzije ze beda jakies przejsciowki

tak samo AGPx8 , teraz PCIe...na ch..to??? przeciez nie ma ZADNEGO WZROSTU wydajnosci..rozumiem wprowadzac jakies rewolucje (jak np. DDR - wzrost w stos. do SDR jest spory)..ale juz np. DDR2?? marketing!!! albo slynne RAMBUSy...

:mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

rozumiem ze musi byc postep ale NIE KOSZTEM BEZSENSOWNIE wydanych pieniedzy na widzimisie panow np. z intela, microsoftu itd.

pisze czy ktos mi kaze podazac za technologia..no wiadomo ze nie przystawi mi nikt spluwy do glowy i powie KUPUJ...no ale jesli sie tym interesuje i bawi mnie komputer, to kiedys w koncu BEDE MUSIAL wydac kase na te bezsensowne DDR2, BTXy, i inne [ciach!]ly..

no i wlasnie a propo tematu TO MNIE DENERWUJE W SWIECIE KOMPUTEROW :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi