Skocz do zawartości
colin_hendry

Co Was Denerwuje W Swiecie Komputerow ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Mnie tak bardzo to nic nie denerwuje w świecie komputerów... ale nie lubie jak ktoś używa przekleństw itp na forum... denerwuje mnie też jak ktoś używa słowa "Lama" :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

Ciekawe czemu... hyhy ;]

A moze Lamka ? :P

;)

1279415[/snapback]

Niewiem czemu,poprostu mnie to denerwuje...te lamki i lamy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie wkurzają nowe bezsensowne technologie: ddr2, pcie, btx... Można wymieniać bez końca.

1273073[/snapback]

Sysak13  jak ty lubisz stać w miejscu to powidzenia.

Czy ktoś każe Ci nadążać za biegiem technologii????

Płytko myslisz...... Jakby technika nie szła do przodu, miałbyś teraz 166MX i S3 TRIO 3D  :D

1273992[/snapback]

a powiedz jaka jest różnica tydajności tej samej karty na AGP i na PCI-E ??

albo powiedz czy widziałeś obudowe BTX ??

z ddr-2 pewnie jest tak samo

mnie denerwują producęci kart graficznych: produkują dobrą grafike Hi-end (dajmy na to Gf4Ti), wycofują ją z produkcji, a potem wydają następną grafikę która w niektórych testach nie może się równać z takim starociem jak GF4Ti(to akurat prawie cała seria FX), zamiast produkować dalej tą GF4Ti ale dać ją na rynek low-end, a wydać nową grafe która by weszła na hi-end

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a powiedz jaka jest różnica tydajności tej samej karty na AGP i na PCI-E ??

albo powiedz czy widziałeś obudowe BTX ??

z ddr-2 pewnie jest tak samo

mnie denerwują producęci kart graficznych: produkują dobrą grafike Hi-end (dajmy na to Gf4Ti), wycofują ją z produkcji, a potem wydają następną grafikę która w niektórych testach nie może się równać z takim starociem jak GF4Ti(to akurat prawie cała seria FX), zamiast produkować dalej tą GF4Ti ale dać ją na rynek low-end, a wydać nową grafe która by weszła na hi-end

1279834[/snapback]

ehh myślisz że producentów sprzętu obchodzi zdanie nas klientów?

Ich obchodzi $$$ stosują chwyty marketingowe aby więcej sprzedać ....

Myślisz że po co wycofują SAMSUNGI TCCD? po bo nie sprzedają się kości DDR2.

Po wprowadzają PCI-E?

A po to żeby wymieniać karty , a w ten sposób będą mieli duuużo wiekszą sprzedaż i popyt.

Za rok PCI-E i DDR2 to będzie już standard.... większośc płt pod NF4 ma tylko PCI-E.... więc karte AGP sobie wsadzisz w ....

To jest wszystko dokłądnie zaplanowane i przemyslane.

GF4 TI pochłaniało za soba zbyt duże koszty produkcyjne a FX jak każdy wie.... taniocha.... ale i karta gó____a

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

- pseudo: informatykow, serwisantow, macherow..

- sluchac jako osoba trzecia rozmowy o kompach (chyba ze ktos sie naprawde zna)

- gdy podczas gry ktos do mnie napisze (moja wina bo nigdy nie wylaczam komunikatorow)

- tlumaczyc komus banalnych spraw komputerowych

- gdy ktos pozycza i oddaje porysowane plytki - czasami tak bardzo ze ja starajac sie nie moge ich tak skancerowac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

barku samokrytycyzmu i uwarzania się za GURU komputerowego wielu osób.błędów ortograficznych eloł ziom i itd mo i GŁUPOTY :////.A pcie jest nie tylko pod karty gfx.chcecie nadal szynę PCI 133 Mb/s ?? karta telewizyjna zabiera 66 Mb/s a gdzie muzyczna sieciowa ??

Edytowane przez Domik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi