Tomwer Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Nie cierpie wszechobecnej ironii na forum! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Mnie tak bardzo to nic nie denerwuje w świecie komputerów... ale nie lubie jak ktoś używa przekleństw itp na forum... denerwuje mnie też jak ktoś używa słowa "Lama" :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ciekawe czemu... hyhy ;] A moze Lamka ? :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ciekawe czemu... hyhy ;] A moze Lamka ? :P ;) 1279415[/snapback] Niewiem czemu,poprostu mnie to denerwuje...te lamki i lamy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 mnie wkurzają nowe bezsensowne technologie: ddr2, pcie, btx... Można wymieniać bez końca. 1273073[/snapback] Sysak13 jak ty lubisz stać w miejscu to powidzenia. Czy ktoś każe Ci nadążać za biegiem technologii???? Płytko myslisz...... Jakby technika nie szła do przodu, miałbyś teraz 166MX i S3 TRIO 3D :D 1273992[/snapback] a powiedz jaka jest różnica tydajności tej samej karty na AGP i na PCI-E ?? albo powiedz czy widziałeś obudowe BTX ?? z ddr-2 pewnie jest tak samo mnie denerwują producęci kart graficznych: produkują dobrą grafike Hi-end (dajmy na to Gf4Ti), wycofują ją z produkcji, a potem wydają następną grafikę która w niektórych testach nie może się równać z takim starociem jak GF4Ti(to akurat prawie cała seria FX), zamiast produkować dalej tą GF4Ti ale dać ją na rynek low-end, a wydać nową grafe która by weszła na hi-end Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 a powiedz jaka jest różnica tydajności tej samej karty na AGP i na PCI-E ?? albo powiedz czy widziałeś obudowe BTX ?? z ddr-2 pewnie jest tak samo mnie denerwują producęci kart graficznych: produkują dobrą grafike Hi-end (dajmy na to Gf4Ti), wycofują ją z produkcji, a potem wydają następną grafikę która w niektórych testach nie może się równać z takim starociem jak GF4Ti(to akurat prawie cała seria FX), zamiast produkować dalej tą GF4Ti ale dać ją na rynek low-end, a wydać nową grafe która by weszła na hi-end 1279834[/snapback] ehh myślisz że producentów sprzętu obchodzi zdanie nas klientów? Ich obchodzi $$$ stosują chwyty marketingowe aby więcej sprzedać .... Myślisz że po co wycofują SAMSUNGI TCCD? po bo nie sprzedają się kości DDR2. Po wprowadzają PCI-E? A po to żeby wymieniać karty , a w ten sposób będą mieli duuużo wiekszą sprzedaż i popyt. Za rok PCI-E i DDR2 to będzie już standard.... większośc płt pod NF4 ma tylko PCI-E.... więc karte AGP sobie wsadzisz w .... To jest wszystko dokłądnie zaplanowane i przemyslane. GF4 TI pochłaniało za soba zbyt duże koszty produkcyjne a FX jak każdy wie.... taniocha.... ale i karta gó____a pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 a mnie wkurza to ciągle sie powtarzające na tym forum [ciach][ciach][ciach][ciach][ciach] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 12 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2005 - pseudo: informatykow, serwisantow, macherow.. - sluchac jako osoba trzecia rozmowy o kompach (chyba ze ktos sie naprawde zna) - gdy podczas gry ktos do mnie napisze (moja wina bo nigdy nie wylaczam komunikatorow) - tlumaczyc komus banalnych spraw komputerowych - gdy ktos pozycza i oddaje porysowane plytki - czasami tak bardzo ze ja starajac sie nie moge ich tak skancerowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) bila, intela i od wczoraj creativa, reszte przezyje. Edytowane 13 Marca 2005 przez baka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) barku samokrytycyzmu i uwarzania się za GURU komputerowego wielu osób.błędów ortograficznych eloł ziom i itd mo i GŁUPOTY :////.A pcie jest nie tylko pod karty gfx.chcecie nadal szynę PCI 133 Mb/s ?? karta telewizyjna zabiera 66 Mb/s a gdzie muzyczna sieciowa ?? Edytowane 13 Marca 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...