ilubek Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam Zabezpieczanie (ukrywanie) programów szukam Szukam programu do zabezpieczeń innych programów lub ukrywania ich. Chodzi mi o coś takiego Odpalam program np. Winamp i minimalizuję do tray-a Aby ponownie go zmaksymalizować powinno zarządzać hasła lub naciśnięcia jakiegoś skrótu klawiszy Może być też program, który ukrywa przykładowego winampa i po zninimalizowaniu nie pokazuje ikony w Tray ani belki w pasku zadań (ta funkcja jest zresztą w Winamp). Może ktoś spotkał się z takim programem Wystarczy mi tylko nazwa bo nie wiem czego szukać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inc0gnit0 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jezeli chodzi Ci tylko o winampa to znalazlem przed chwila cos takiego http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=49733 Jeszcze nie testowalem ale powinno dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Witam nie chodziło mi o Winampa to tylko przykład jakby ktoś był zainteresowany Tray Wizard - ukrywa ikony na skrót klawiszy PS Tray Factory - ukrywa ikony na hasło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...