piotrek_rr Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam !! Mam pytanko. Jaka karte byscie mi polecili, GF 6600 GT, czy Radka 9800PRO ??? Naczytalem sie mnustwo testow itp. i nadal nie wiem, ktora tak naprawde bedzie lepsza :blink: W 3D Marku 03 Radek wypada duzo slabiej, ale w testach gier jest roznie http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=113 No i w koncu sam nie wiem, potrzebuje karte na AGP. Ktora byscie kupili ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 6600GT z allegro za 750 zl , w tej cenie nie ma nic leprzego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 6600GT Czy przedmowca pisze (za 750) o GF6600GT na agp? (bo chyba o takiego chodzi autorowi tematu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 na agp dokladnie to Sparkle 6600GT , ja sobie zalatwilem od znajomego za 690 zl tego 6600GT :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Tego typu pytan bylo naprawde duzo... I wiele osob mialo/ma ten dylemat. Ja bym jednak bral 6600GT. Mowisz o tym, ze slabsza wydajnosc w grach, tak naprawde to jest roznica 5fps (+/-) ktorych i tak nie zauwazysz... A jednak jest to karta nowsza technologicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 6600GT. Ja bym sie nie zastanawial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 9800 PRO to bardzo porzadna karta ,ale biorac pod uwage roznice cenowe w przypadku ukadu GF w tym przypadku 6600GT i mozliwosci tej grafy polecam jednak GF :P Roznica niewielka. Moj znajomy zakupil sobie nie dawno wlasnie 6600GT i poza 3D markami w ktorych osiagi sa nieco zroznicownae wyniki mimo ze ma proca A XP 2000+ nie kreconego. To w grach ma podobne osiagi co ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixtol Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Obie karty sa porzadne, ale bierz 6600GT bo w tej cenie nie dostaniesz nic lepszego :wink: Karta jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Bierz 6600GT jest lepszy od tych kart wymieninych przez ciebie za taka cene to tylko 6600GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...