=L@win@h= Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Czy zauwaze jakas roznice po zmianie moich pamieci z PC100 na PC133 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jezu....jak ja widze taki temat t mnie skreca...skreca mnie i burzy mi sie w zoladq....dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jezu....jak ja widze taki temat t mnie skreca...skreca mnie i burzy mi sie w zoladq....dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: A niby co jest z tym tematem nie tak ???????? Nie wiem i chce sie dowiedziec !!! A tu taki sobie petreq musi odrazu krytykowac !!! Jak tacy ludzie mnie wqrwiaja !!! chyba ze to taki sposob nabijania postow... krytykowac kazdego kto postawil jakies glupie pytanie. Ja sie chce tylko dowiedziec czy zmiana pamieci mi duzo da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 nabijania postow....nizle nigdy bym nie wpadl zeby na to patrzec w ten sposob...co do tematu to ja sily nie mam by tlumaczyc, masz taka opcje szukaj...to naprawde przydatne... :x :evil: :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 wiesz co ja zbytniego wzrostu wydajnosci nie poczulem cos tam niby jest ale nie jakies zauwazalne zmiany :wink: to mysle ze lepiej dokupic te 128mb wiecej niz wymienic wszystkie na 133 :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 U mnie jak kiedys mialem kt7a najpierw mialem pc100, zmienilem na kingstony pc133, chodziły na 150 mhz, przyrost wydajnośi byl zajebisty. W sandze2002 lapalo mi 1300 mb/s a wczesniej ledwo 800 bylo. Zwłaszca tryb synchroniczy z fsb jest wydajny(male opuznienia - na 975 mhz 161 cykli) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 pamiątki PC-133 wytrzymią większy O/C dlatego lepiej zainwastowac a potem kręcić ile wlezie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...