MaxximuS Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 nie wiem dlaczego ale wylaczylem swoje konto w panelu uzytkownikow a konto goscia mam wylaczone takze i nie moge sie teraz zalogowac do windowsa bo przy uruchamianiu wina pojawia sie okienko logowania i jak chce wybrac moje konto to pisze ze jest wylaczone a innego nie znam juz przeinstalowalem windowsa ale wszystko sie zainstalowalo itd lecz na koncu nie moglem ustawic uzytkownika jak przy pierwszym instalowaniu windowsa :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Spróbuj wpisać w polu użytkownika Administrator, powinien być bez hasła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Spróbuj wpisać w polu użytkownika Administrator, powinien być bez hasła. 1261928[/snapback] niestety nic pomogło ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...