Skocz do zawartości
krisk

Ati 9200

Rekomendowane odpowiedzi

Jest to wina kabla ktorym laczysz kartez Tv! Mialem ten sam problem!

Wygladem kable sie nie roznia niczym! Po zmianie kabla wszysto bylo ok!

Zrob jeszcze jeden eksperyment :] Podlacz kabel do tv/out i Tv nie podlaczaj notomiast wtyczki do kartydzwiekowej! U mnie przy takiej konfiguracji obraz na Tv byl kolorowy natomiast po podpieciu dzwieku zmienial sie na czarnobialy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kiedys mailem ten problem. Nasczescie zmienilem juz grafe :P ale to i tak nie ma w tym przypadku az takiego znaczenia.Jesli z tylu karty oprocz s-video masz wejscie na zwykly chinch (zolty) to podeppnij kebelkiem Euro do TV ,a zolty chinch do zoltego wejscia Gwarantuje kolor. Jaki masz TV pamietaj ze im starszy tym spore ryzyko ze nie radzi se z sygnalem puszczanym przez S-Video. Niby Euro-Zlacze powinno starczyc ale koncowka wejsciowego sygnalu ma tez znaczenie.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też tak miałem przy 9200 tzn jak ustawiałem na kolorowy to nie dało sie oglądać coś trasznego, przestawiałem na czarno-biały i jazda, ostry obraz bez żadnych problemów. Zmieniłem televizor i było wszystko ok. Proponuje sprawdzić na innym TV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi