krisk Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 podlaczylem tv do kompa i wszysto byloby ok gdyby nie czarno-bialy obraz na tv! bawilem sie z roznymi sterownikami z roznymi palami(domyslnie jest pal d- dla Polski)prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Tak to jest z kartami seri nVidia. Ale na ATI powinno być oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erOl Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Jest to wina kabla ktorym laczysz kartez Tv! Mialem ten sam problem! Wygladem kable sie nie roznia niczym! Po zmianie kabla wszysto bylo ok! Zrob jeszcze jeden eksperyment :] Podlacz kabel do tv/out i Tv nie podlaczaj notomiast wtyczki do kartydzwiekowej! U mnie przy takiej konfiguracji obraz na Tv byl kolorowy natomiast po podpieciu dzwieku zmienial sie na czarnobialy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) Ja kiedys mailem ten problem. Nasczescie zmienilem juz grafe :P ale to i tak nie ma w tym przypadku az takiego znaczenia.Jesli z tylu karty oprocz s-video masz wejscie na zwykly chinch (zolty) to podeppnij kebelkiem Euro do TV ,a zolty chinch do zoltego wejscia Gwarantuje kolor. Jaki masz TV pamietaj ze im starszy tym spore ryzyko ze nie radzi se z sygnalem puszczanym przez S-Video. Niby Euro-Zlacze powinno starczyc ale koncowka wejsciowego sygnalu ma tez znaczenie. Edytowane 10 Lutego 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 też tak miałem przy 9200 tzn jak ustawiałem na kolorowy to nie dało sie oglądać coś trasznego, przestawiałem na czarno-biały i jazda, ostry obraz bez żadnych problemów. Zmieniłem televizor i było wszystko ok. Proponuje sprawdzić na innym TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...