fipa Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Co powiecie o tej stronie i zamieszczonej tam ofercie? Mam na myśli głównie cały zestaw za 399 zł do WC. Co wy na to? Brać? To by było mojepierwsze WC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Ale... o jakiej stronie mówisz??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 jekiej stronie? ludzie co z wami????????? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 http://www.discotech.waw.pl/. Sorry ale ciągle myślę o tej ofercie i nie bardzo wiem co robię? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Może jednak ktoś się wypowie? Sorry za to wcześniejsze niedopatrzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 sluchaj, ten sklep jest raczej znany, ale drogo tam, naprawde.... 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Chodzi mi o sam zestaw. Czy wystarczy do chłodzenia Durona 1100 @ dużo... a w przyszłości Athlona XP 1800+? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Widziałem ten zestaw i myślę że wystarczy. Skoro niektórzy piszą że zestaw 12dB chłodzi im wystarczająco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 z tego co pamiętam to podobny zestaw był na serwisie dzikie podkręcanie zaraz poszukam linka ' oki jush mam :arrow: http://www.dzikie.net/?mode=1&cel=wc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 zerknij sobie jescze na www.val.pl dla porownania, i dobrze przemysl ile kasy wlozyc w wc, nie kupuj super tanich czesci, to sie przestaje oplacac w momencie jak widzisz wode kapiaca na grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Ewoks=- Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 sproboj czegos poszukac na www.cpc.pl jest tam tez zestaw tylko ze za 99 bez chlodnicy, znajomy wlasnie zamowil jak bede wiedzial co i jak dam znac pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 sproboj czegos poszukac na www.cpc.pl jest tam tez zestaw tylko ze za 99 bez chlodnicy, znajomy wlasnie zamowil jak bede wiedzial co i jak dam znac pozdrawiam Znajomy zamówił zestaw 12dB(16dB) o którym była mowa nie raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 sproboj czegos poszukac na www.cpc.pl jest tam tez zestaw tylko ze za 99 bez chlodnicy, znajomy wlasnie zamowil jak bede wiedzial co i jak dam znac pozdrawiam Luuuuudzie ciezko bylo poszukac po starszych postach ? Ten zestaff WC 12dB to zamiennik AC, tylko , jezeli chcesz duuuzo krecic to mozesz go sobie w d.... wsadzic, poczytaj tylko to co producent mowi. Zagladnij ta strona jak ci radzil Holman i tam kupisz pozadny zestaw WC. Dopasujesz do wlasnych potrzeb wszystko i cenowo i wydajnosciowo, zreszta czesc komponentoow i tak taniej w zwyklym sklepie kupic ( motoryzacyjny=chlodnica , market=weze , pojemnik na wode ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a ja dzisiaj oddalem 4 bloczki do wykonania :) - ślimak kwadratowy bendzie dziś (a może jutro) frezwany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...