Skocz do zawartości
abnormal

Jaki Masz Blok Na Cpu?

Jaki posiadasz blok na cpu?  

153 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki posiadasz blok na cpu?

• 1. Thorn/Pit202 Power-X
      11
    • 2. MCS X3M
      19
    • 3. MCS Nukleon
      18
    • 4. MCS Crystal
      12
    • 5. MCS Orbital
      7
    • 6. MCS Abadon
      2
    • 7. realitynet.pl Frost
      6
    • 8. DD RBX
      6
    • 9. DD Maze 4
      1
    • 10. CFD Uriel
      22
    • 11. HomeMade
      19
    • 12. bloki.pl Spider Extreme
      18
    • 13. CPC :P
      5
    • 14. Inne (troche spoznione...)
      7

Rekomendowane odpowiedzi

A stąd juz prosta droga do wniosku, że w Polsce DD cieszy sie takim samym uznaniem jak CPC :D.

1264373[/snapback]

no nie wiadomo.. swego czasu cpc cieszylo sie duza popularnoscia, z 2 porstych wzgledow:

1. cena

2. latwosc obslugi.

inna sprawa jest, to ze w owej sondzie nie oddali wszyscy posiadacze wc w poslce, a tylko forumowicze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam Frosta, a z koncem tygodnia bedzie KRAFT... ;)

1277776[/snapback]

Spider juz nie trzymasz z RN? ;] Kraft? To do Ciebie nie podobne ;] A ten frost slim? To on w ogole ma jakis top, bo na rn nic nei widze Edytowane przez CHECK-IT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ostatni blok to moj wlasny ,zwie sie PrisonALU ,a z prisonami Kynka ma wspolna tylko nazwe wynikajaca z wygladu spodu

jeden stary blok mi sie rozkleil po ponad 2 latach - tamten to tez prison swojego rodzaju

licze tylko ostatni blok bo go uzywam ,nad 5 i 4 letnimi konstrukcjami nie ma co sie rozwodzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spider juz nie trzymasz z RN? ;] Kraft? To do Ciebie nie podobne ;] A ten frost slim? To on w ogole ma jakis top, bo na rn nic nei widze

1277861[/snapback]

CHECK-IT nie kombinujtak bardzo...

Top bedzie pokazany w swoim czasie, a ja chcialem blok z duza iloscia finow, wiec go bede mial :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego  co wiem to Kraft ma ich 17 a PowerX 20 ;]

1280969[/snapback]

ale nie tylko ilosc sie liczy :) moze akurat kraft ma dluzsze, tudziez wyzsze i dzieki temu moze miec wieksza powiezchnie odprowadzania ciepla, co oczywiscie nie znaczy, ze bedzie wydajnieszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie tylko ilosc sie liczy :) moze akurat kraft ma dluzsze, tudziez wyzsze i dzieki temu moze miec wieksza powiezchnie odprowadzania ciepla, co oczywiscie nie znaczy, ze bedzie wydajnieszy.

1281161[/snapback]

Okaze sie juz wkrotce :)

Z niecierpliwoscia wypatruje listonosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wracając do tematu.

Całkiem ładne wyniki wyszły. Znaczy wygrał kto miał wygrać :), X3M idzie łeb w łeb z Urielem, reszta to płotki ;-).

Jak już ktoś wcześniej napisał, może zaskakiwać spora ilość bloków homemade, chociaż z drugiej strony jest na tym forum paru aktywnych strugaczy bloczków ;)

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi