misza02 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Zastanawiam się czy podłączyć komputer do wzmacniacza i do wieży czy lepiej kupić droższe zestawy głośnikowe 2.1 ? Do wyboru mam Creative I-Trigue 2.1 L3500 (385zł) ,Creative I-Trigue 2.1 3300 (329zł wg Komputer Świat najlepsze na rynku), Creative MegaWorks 2.1 THX 250D (550 zł) i Logitech Z-2300 ( 639 zł) . Myślę że uzbieram na Creative Mega Works THX. Czy dać sobie spokój i po prostu podłączyć kompa do wieży ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A jaka to wieża? Jak na mój gust to podłącz do sprzetu, który posiadasz, za resztę kup piwo. Szkoda kasy na takie denne zestawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ja od 2 lat mam podłączoną wieże i 4 głosniki i w życiu tego nie zmienie;] chciałem sobie kupic 5.1 ale stwierdziłem ze i tak nie wykorzystam takiego zestawu w pełni..... a ty chcesz 2.1 .... ;] IMHO wieża lepsiejsza:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...