samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Zakupilem taki monitorek za rozsadna cene i w sumei nei wiem ja ksie ma on do innych 17''. Moze ktos porownywal? Bylbym wdzieczny za opinie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Opinia, przynajmniej moja, zalezy glownie od tego ile za niego dales. Ja kupowalem 17- tke trzy i pol roku temu i ma lepsze parametry od tego Della. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 dalem za niego 450 zl (no 400 bo w sprzecie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Jesli jeszcze powiesz ze masz na niego chocby rok gwarancji- to sie oplacalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 pol roku gwarancji (jesli dodam ze malo uzywany zmieni cos ? ;)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 No pewnie ze zmieni. Czy przypadkiem nie kupowales go gdzies na gieldzie? Kiedys dosc dawno temu widzialem IBM-y z polroczna gwarancja na gieldzie. Gosc mial tego dosc sporo. Zreszta uzywany sprzet z zachodu trafia do nas czesto. Ostatnio widzialem goscia, ktory na gieldzie elektronicznej mial cos ze 50 CD-ROM-ow 50X czy 52X (w sumie to dosc nowe) ale wszystko wyciagane z calej serii uszkodzonych :!: firmowych :!: komputerow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 ... te monitory sa "wyciagniete" z banku w niemczech - wymieniali caly sprzet a monitory mialy moze 4 miechy uzywania z tego co wiem. Nie na gieldzie tylko znajomy to przywiozl (chyba z 50 tego mial :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 Tez tak robie tzn. podobnie, tyle ze mi to kumple pracujacy u Bauera przywoza i nie takie kolosy jak monitor tylko drobniejsze precjoza :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 jak ma 100Hz w 1024x768 to sie oplacalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2002 100 nie osiaga ... ale 85 ma ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...