Gość Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Siema! Jak w temacie. Konkretnie chodzi o ASUS P3B-F. Mam BIOS v 1008 beta 004. Ostatni "nie-beta" BIOS do tej plyty to 1006. Pytanie: czy mozna BIOS flashowac "wstecz"? Chcialem se ten nie-beta 1006 strzelic ale nie wiem czy szafa zagra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Niby czemu mialaby nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mi sie udalo na abicie vh6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Bez problemu da się wymienić na starszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Dziekuje wszystkim za odpowiedzi. Ale nestety nie bede zmienial, ale odpowiedz przyda sie na przyszlosc. Jeden pan co ma ASUS P3B-F i BIOS 1006 cos twierdzil ale sie mylil wiec nie ma co zmieniac. Tym bardziej ze v1008 beta 004 wcale nie jest niestabilny (a to beta nie?). Jak dziala to nie zmieniam. Dzieki, Michu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...