zipi69 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Tylko bez serialu ata bo to do x box'sa czekam na odp Edytowane 7 Lutego 2005 przez zipi69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 sam mam zamiar kupić nowy dysk, przeglądałem różne fora pod wezględem ciszy i wydajności, wypadło na hitachi - cichy i wydajny, jutro po niego jade Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYCHO Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Panowie polecam WD RE tutaj macie cos o nim benchmark jest to najnowsza seria dyskow WD, naprawde POLECAM sami zobaczcie ich ocenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A czy ktoś już posiada te WD RE? Chciałbym zobaczyć jakąś opinię użytkownika?? Za miesiąc kupuję dysk i na razie zastanawiam się pomiędzy Hitachi i Caviarem RE (na razie wygrywa Hitachi :>) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Luuuuuudzie!! Tyle tematów jest na Forum traktujących o dyskach itp. Szukać, szukać!! :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XKRZYCHO Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A czy ktoś już posiada te WD RE? Chciałbym zobaczyć jakąś opinię użytkownika?? Za miesiąc kupuję dysk i na razie zastanawiam się pomiędzy Hitachi i Caviarem RE (na razie wygrywa Hitachi :>) Pozdro 1262808[/snapback] ja posiadam WD RE i jest zadowlony, swietny jest. Hitachi tego obecnego nie mialem slyszem ze sa ok, ale nie kupie nigdy ich poniewaz mialem IBM wczesniej i mi polecialy 4 sztuki, a jak wiemy Hitachi to IBM nowej generacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 A NIE LEPIEJ POSZUKAĆ?? ILE MOŻNA No ile?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...