s0lid Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Nie jest to propozycja sprzedaży. Narazie czysto hipotetycznie tworzę ten topic dlatego nie dałem go w ogłoszeniach a tutaj. Części to: A64 3200+ Winni Abit AV8 3rdEye Winfast 6800 GT (bez problemu idzie na ultra a nawet wyżej) Kingston HyperX 3200A Zalman 7000B Cu Sprzęt używany w miesiać. Nic nie przepalone, nic nie reklamowane, nic nie uszkodzone - stan IDEALNY! Wszystkie pudełka i papiery są. Czyli jak nowe. Ja chce za to 3000 zł. Myślicie za pojdzie za tyle? Czy za dużo. czy za mało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeneon Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 napisz jaki dysk i ile tego ramu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Masz u niego w podpisie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikeneon Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 razem z monitorem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Tam nie ma dysku. Jest tylko to co wymieniłem. Czyli bez zasilacza, bez monitora, bez hdd itp. Pamieci jest 512, procesor to BOX z wiatrakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...