Brzydal_ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 GF 6600 GT.... prawdę mówiąc ciągle mam z nią kłopoty. Standardowe, fabryczne ustawienia to 300 (2D) / 500(3D)MHz i 900 MHz pamięci. Niestety, nie da się na tym pracować bo artefakty dosłownie zalewają ekran (pomimo intensywnego chłodzenia, nawet VF700 (www.zalman.co.kr)). Obraz wygląda normalnie DOPIERO przy obniżeniu zegarów do 420/800 MHz. Czy to uzasadnia reklamację? (Z formą sobie poradzę..... Kodeks Cywilny itp....) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 a jaki masz zasilacz :?: bo to mozesz przez slaba zasilke masz takie nieprzyjemnosci :?: Arty zalewaja ekran w 2d czy 3d a moze obu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzydal_ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Zasilacz 450 W. Akurat zasilacz nie ma znaczenia bo po przełożeniu w innych kompach jest to samo : arty W 3D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Pójdź tam gdzie to kupiłeś i powiedz co się stało... Powinni ci wymienić na inną :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzydal_ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jutro idę z reklamacją. Zrobiłem zrzuty ekranowe, wydrukowałem sobie kawałek Kodeksu Cywilnego, tak na wszelki wypadek problemów.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 sorki ze wyciagam temat z wczoraj ,ale ja mialem Radeona 9800SE od XV i wkurzylem sie bo dostalem niemodowalnego :) ,ale sprawdzam grafe a tam na sloniach w 3d marku 2003 pojawialy sie artefakty (malutkie biale kropeczki na nogach trąbach- chodzi to o test PIXEL SHADERA 2.0) wiec dalem karte na gwarancje (te arty byly od temperattury gdyz karta grzala sie niemilosiernie) co najlepsze po 2 tygodniach trzymania dostalem PRZESMAROWANA KARTE białą pastą :D co najlepsze gosc w sklepie mi powiedzial ze jest "naprawiona" :D no wiec wizialem do domu i zobaczylem ze nie ma artow na sloniach bo karta minimalnie mniej sie grzala dzieki tej wspanialej pascie.... mysleli ze sa tacy cwani wiec wzialem karte i zaczalem wygrzewac po kilku godzinach grzania i zwyklej pracy w windowsie pasta (pod wplywem wysokiej , bo okolo 75stopni, temperatury) sie zrobila twarda :) i przestala przewodzic cieplo ... oddalem drugi raz na gwarancje bo znowu sie pojawily arty i dzisiaj dostalem nowego 9800SE juz z duzo wiekszym nowym "wypasionym radiatorem" (jak to pan w sklepie powiedzial :] ) no ale do tej juz nie moge sie przyczepic .... :( chociaz dalej jest niemodowalna :(... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 gb jak masz tylko biale kropeczki to wal je ;) moj radek tez nie jest modowalny w 100% pojawiaja sie kropeczki ale jakos nie zwracam juz na to uwagi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzydal_ Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Oddałem kartę. Reklamację uznali, bo przy mnie gość odpalił 3D Marka i ...zobaczył las czarnych wielokątów zamiast obrazu. Stwierdził zgodnie ze mną, że to pamięci są zwalone i zaproponował Gainwarda w tej samej cenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Oddałem kartę. Reklamację uznali, bo przy mnie gość odpalił 3D Marka i ...zobaczył las czarnych wielokątów zamiast obrazu. Stwierdził zgodnie ze mną, że to pamięci są zwalone i zaproponował Gainwarda w tej samej cenie. 1266951[/snapback] I tak powinna wygladac reklamacja :). Szybko i sprawnie zalatwiana :). W innym sklepie/serwisie wyslali by karte dalej i czekalbys 2 tygodnie(minimum). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Oddałem kartę. Reklamację uznali, bo przy mnie gość odpalił 3D Marka i ...zobaczył las czarnych wielokątów zamiast obrazu. Stwierdził zgodnie ze mną, że to pamięci są zwalone i zaproponował Gainwarda w tej samej cenie. 1266951[/snapback] Gdzie kupowałeś kartę ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzydal_ Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Nazwa firmy nie ma znaczenia (kryptoreklamy nie będzie ;-) ), bo i tak dzieli nas jakieś 150 km Karta to Sparkle 6600GT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Po co piszesz kilka razy nazwe karty jak pytają gdzie kupiłeś? :mur: :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razel Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Brzydal_ a wlasnie ze powinienes zrobic ta kryptoreklame, takie firmy nalezy promowac :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) i już chyba się nie dowiemy, Edytowane 11 Lutego 2005 przez .:GurU:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...