bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mialem brac msi kt 266 rpo2 (kt 266a) i tak se myslalem, ze cena 300 zeta za mobo z raidem i usb 2.0 nooffka shooka z gwarancja, to dopra cena i biore :) ale taks e looknalm, ze msi kt3 ultra2 koshtooje 420!!! MSI (MS-6380E) KT3 ULTRA2 Socket A (DDR/SOUND) 345,00 zł 420,90 zł wiec sie pytam, czy qwa doplacac?? zapewne kiedys kupie se antka xp, i wtedy wykrecil bym na fsb 166 :) i pytanie2, czy duren 800 pojjdzie na fsb 166 :twisted: :twisted: :twisted: ? np 6.5 x 166 :) hyhy licze na konkretny help :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 hehehe, ja mysle ze ty juz sie zdecydowales...hehehe widac ze cie kreci antek, a jak masz tyle kasy to chyba o 100% lepsze rozwiazanie....nie?? :P :P :P btw odpowiedz moze nie konkretna...ale nie moglem sie powstrzymac....ps, a jak tam suszona plyta, nie wstala rozumiem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 hehehe, ja mysle ze ty juz sie zdecydowales...hehehe widac ze cie kreci antek, a jak masz tyle kasy to chyba o 100% lepsze rozwiazanie....nie?? :P :P :P btw odpowiedz moze nie konkretna...ale nie moglem sie powstrzymac....ps, a jak tam suszona plyta, nie wstala rozumiem :? no wlasnie.......... tak siakos ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 powiedz jak to jest, to taki fenomen, ze jak sie cos zwali to sie znajduje zawsze jakas kasa na cos nowego...hehehehe uwielbiam to, powinno sie czesciej walic;)))tak zmienilem swojego starega kompa, do tej pory nie wiem skad mialem pieniadze;)))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 powiedz jak to jest, to taki fenomen, ze jak sie cos zwali to sie znajduje zawsze jakas kasa na cos nowego...hehehehe uwielbiam to, powinno sie czesciej walic;)))tak zmienilem swojego starega kompa, do tej pory nie wiem skad mialem pieniadze;)))))))))) o ejst koniecznosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 hehe ja na atholna od babki porzyczyłem :) - chyba już o tym zapomniała :) :) :) no ale ten kt3 ultra2 jest bez raida - jak go nie potrzebujesz to bierz kt3 ultra2 - albo wogule jakiegoś gigabyte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 dokladnie, nie rozumiem czemu nie chcesz gigabyta, przeciez to bardzo dobre plyty...i moja kosztuje teraz ze 350 zeta;))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja jesli bym mial wybierac miedzy KT3 Ultra2 a GA-7VRX, wzialbym raczej Gigabyte'a. Po pierwsze ze wzgledu na sympatie do tej firmy ;), po drugie popatrz na niektore testy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...