Skocz do zawartości
bruce

2 pytania, wazne i pilne raczej ;)

Rekomendowane odpowiedzi

mialem brac msi kt 266 rpo2 (kt 266a) i tak se myslalem, ze cena 300 zeta za mobo z raidem i usb 2.0 nooffka shooka z gwarancja, to dopra cena i biore :)

ale taks e looknalm, ze msi kt3 ultra2 koshtooje 420!!!

MSI (MS-6380E) KT3 ULTRA2 Socket A (DDR/SOUND) 345,00 zł 420,90 zł

wiec sie pytam, czy qwa doplacac??

zapewne kiedys kupie se antka xp, i wtedy wykrecil bym na fsb 166 :)

i pytanie2, czy duren 800 pojjdzie na fsb 166 :twisted: :twisted: :twisted: ?

np 6.5 x 166 :)

hyhy

licze na konkretny help :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe, ja mysle ze ty juz sie zdecydowales...hehehe widac ze cie kreci antek, a jak masz tyle kasy to chyba o 100% lepsze rozwiazanie....nie?? :P :P :P btw odpowiedz moze nie konkretna...ale nie moglem sie powstrzymac....ps, a jak tam suszona plyta, nie wstala rozumiem :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehehe, ja mysle ze ty juz sie zdecydowales...hehehe widac ze cie kreci antek, a jak masz tyle kasy to chyba o 100% lepsze rozwiazanie....nie?? :P  :P  :P btw odpowiedz moze nie konkretna...ale nie moglem sie powstrzymac....ps, a jak tam suszona plyta, nie wstala rozumiem :?

no wlasnie.......... tak siakos ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiedz jak to jest, to taki fenomen, ze jak sie cos zwali to sie znajduje zawsze jakas kasa na cos nowego...hehehehe uwielbiam to, powinno sie czesciej walic;)))tak zmienilem swojego starega kompa, do tej pory nie wiem skad mialem pieniadze;))))))))))

o ejst koniecznosc ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja na atholna od babki porzyczyłem :) - chyba już o tym zapomniała :) :) :)

no ale ten kt3 ultra2 jest bez raida - jak go nie potrzebujesz to bierz kt3 ultra2 - albo wogule jakiegoś gigabyte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...