Daro. Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 wie ktoś jak to zrobić? Ze strony sprzętowej wszystko mam. Aha i nie chcę NetMeetinga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Windows media encoder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 jakie masz łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A może tlen ? Ja z kumplem z Torunia kiedys testowalem coś takiego i całkiem nieźle to działało zważywszy że kumpel miał łącze 128/128 (Ja miałem Neo+) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 najlepszy bedzie eyeball chat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Nie wiem jak u ciebie ale u mnie EyeBall praktycznie nie działał. Były straszne błedy w transmisji video. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 podejrzewam ze u kazdego to moze ineczej wyglądać u mnie jest super, łącze 100Mb/s, u kumpla ze stałym łączem z wafejki internetowej tez jest spoko, przeklaman nie ma zadnych, a predkosc na poziomie 10 klatek na s (tak mowil przynajmniej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) W sumie to u mnie też wyciągało z 10 kl/s ale po jakimś czasie sie rypał obraz (jakieś pasy wyskakiwały) i trzeba było ponownie inicjować połączenie. Edytowane 7 Lutego 2005 przez TomekB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro. Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Media Encoderem nie potrafię się posługiwać (jakieś serwery, punkty) a resztę sprawdzę. Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...