alienn Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam zamierzam zakupic drukarke pod Linuxa i zastanawiam się jaką. Myślałem nad tym Lexmarkiem ale nie wiem jak wygląda jego praca pod linuxem. a może coś innego ? drukarka będzie wykorzystywana do prostego druku tekstu :P nie musi być droga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Ech... Ja się przejechałem na lexmarku Z32 - za Chiny Ludowe nie mogę zrobić, żeby drukowała prosto ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Cześć :) Jeżeli znasz język angielski to najlepszym miejscem do znalezienia informacji o drukowaniu (i drukarkach) w Linuksie jest: LinuxPrinting Zjarzyj zwłaszcza do działu "Printer Listings" Pozdrawiam, Crocodil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alienn Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 wiem, ale niemoge tam znaleźć chociażby "LEXMARK Z615"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...