Dowhook Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Jak mogę połączyć 2 komputery (Win XP Pro i Win 98 SE) routerem Dl-604? Nie wiem co i jak skonfigurować. Jestem kompletnie zielony w tych sprawach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Jak mogę połączyć 2 komputery (Win XP Pro i Win 98 SE) routerem Dl-604? Nie wiem co i jak skonfigurować. Jestem kompletnie zielony w tych sprawach. 1263037[/snapback] Jakie łacze??? <_< Ustawienie go to nieproblem (jest kreator) Jak sobie nie poradziasz to pisz gg:4478284 Edytowane 7 Lutego 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dowhook Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Mam neostradę, ale nie chdzodzi mi o konfigurację routra tak żeby podzielić internet na dwa komputery. Na razie chce tylko połączyć 2 komputery ze sobą poprzez router. Nie potrafię sieci skonfigurować pod Windowsem 98 SE (pod XP jakoś sobie dam radę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Mam neostradę, ale nie chdzodzi mi o konfigurację routra tak żeby podzielić internet na dwa komputery. Na razie chce tylko połączyć 2 komputery ze sobą poprzez router. Nie potrafię sieci skonfigurować pod Windowsem 98 SE (pod XP jakoś sobie dam radę) 1265607[/snapback] Skorzystaj z KREATORA SIECI z XP'ka. Uruchom go na XP i potem na 98... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...