sztetke Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam, zachciało mi sie sprawdzać czy procek siostry ma odblokowany mnożnik no i zapodałem mu w Biosie nie auto a x10, niestety po restarcie się nie podniósł no więc wyjąłem baterie poczekałem z minutkę ale g...o to samo więc poszukałem na płycie clear Cmos przestawiłem zworkę na clear cmos potem z powrotem i włączam i to samo czyli nic czarny ekran zero bipów, są tylko oznaki od cd-roma no i od zasilacza że pracuje z płyty głónej zero bipów. Co robić??? HELP???? płyta główna MSI MS-6764, procek Athlon2400+ Auto miał 15x133. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Czy resetujesz bios przy odlaczonym kablu od zasilacza? :-) Jezeli tak to pewnie cos uszkodziles (bios - kosc/zawartosc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...