zapson Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Dokladnie problem nieobejmoje kompow ale komponentow oscylujacych wokol niego. Zakupilem kabel Do SAMSUNGA C100 i jeszcze jakis innych wiem ze pasowal do mojego wiec go kupilem :) bardzo happy ze bede mogl free wgrywac dzwonki i inne [ciach!]ly zawiodlem sie gdyz na CD byly "USB Driver" a na drogim CD dolaczanym od sprzedawcy byly mulitmedia, i soft tyle ze do E700, po instalacji nie nie dziala nawet jak zainstaluje USB Driver po podlaczeniu tel nie wykrywa go nawet! i zmienialem szybkosc COM'u i ustawialem rozne COM'y i nic nie dziala, szukalem po roznych faq'ach i sporo osob tez ma ten problem i nichu** nie moga go rozwiazac czy moze ktos mi pomoc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 a ten kabel oryginalny ? bo ja miałem problem ze siemnsem mc60 kupiłem ze salonu ery tzw piracki kabel tam gdzie tel kupiłem ale nic mi nie powiedziano że do "pirackiego" kabla musze mieć "pirackie" oprogramowanie do kompa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapson Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 ale ja szukalem roznych oprogramowan do C100 znalazlem tylko do tego modelu gprs...cos tam i nic wiecej a nawet mi nie wykrywa pod usb to, i nie wiem czy to piracki kabiel TANI BYL na allegro goscu mial tego w cholere to kupilem! na opakowaniu pisze tylko USB DATA CABLE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubotka Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Radzę jak najszybciej PRZESTAĆ używać tego kabla!! Miałem taki sam problem i niedość że nie zadziałał to przez niego telefon trzy razy poszedł do serwisu a za trzecim razem już nie uznali gwarancji...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jednym słowem sprzedał Ci jakieś g***o jedz to jakiegoś serwisu i sie spytaj o jakiś kabel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapson Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 gosc ze "SUPER SPRZEDAWCA" by ryzykowal i wciskal ludzia shit? pojde i sie zapytam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...