Skocz do zawartości
zapson

Soft Do Samsung C100

Rekomendowane odpowiedzi

Dokladnie problem nieobejmoje kompow ale komponentow oscylujacych wokol niego. Zakupilem kabel Do SAMSUNGA C100 i jeszcze jakis innych wiem ze pasowal do mojego wiec go kupilem :) bardzo happy ze bede mogl free wgrywac dzwonki i inne [ciach!]ly zawiodlem sie gdyz na CD byly "USB Driver" a na drogim CD dolaczanym od sprzedawcy byly mulitmedia, i soft tyle ze do E700, po instalacji nie nie dziala nawet jak zainstaluje USB Driver po podlaczeniu tel nie wykrywa go nawet! i zmienialem szybkosc COM'u i ustawialem rozne COM'y i nic nie dziala, szukalem po roznych faq'ach i sporo osob tez ma ten problem i nichu** nie moga go rozwiazac czy moze ktos mi pomoc??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten kabel oryginalny ? bo ja miałem problem ze siemnsem mc60 kupiłem ze salonu ery tzw piracki kabel tam gdzie tel kupiłem ale nic mi nie powiedziano że do "pirackiego" kabla musze mieć "pirackie" oprogramowanie do kompa !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja szukalem roznych oprogramowan do C100 znalazlem tylko do tego modelu gprs...cos tam i nic wiecej a nawet mi nie wykrywa pod usb to, i nie wiem czy to piracki kabiel TANI BYL na allegro goscu mial tego w cholere to kupilem! na opakowaniu pisze tylko USB DATA CABLE!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi