P1T3RR0 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Witam, nie spotkałem się nigdzie z podobnym problemem ale jeśli to już było to będę wdzięczny za link... Chciałbym usunąć jednego z użytkowników z panelu logowania, ale nie całkowicie tzn. nie chcę usuwać całkowicie jego profilu(czyli ustawień, plików itd.), chcę jedynie aby użytkownik myślał że już go nie ma... A po pewnym czasie chcę go przywrócić takim jakim jest w tej chwili... Trochę pomotałem ale myślę, że wszyscy będą wiedzieć o co biega... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Panel sterowania>Narzędzia administracyjne>Zarządzanie komputerem->Użytkownicy-> Login Zaznacz konto wyłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...