-Nat- Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 W imieniu Dru&d'a chcialbym Was spytac o jedna rzecz. Mianowicie, co to jest, od czego zalezy itd. - "ID procka". 0662-000-0055-0000 - taki CPU Id Number ma Dru&d (procek to XP 1700+). Z gory thx za rzeczowa odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Podejrzewam, ze to ma cos wspolnego z seria, ale co dokladnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nikt nie wie? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 dzięki Nat za topic, niestety widać skutki braku internetu u mnie, teraz jestem w kafei...:) dodam jeszcze coś trochę o tym numerze, mam taki programik Gigabyt'a w którym mogę odczytać trochę info o kompie, no i dzisja przyjrzałęm się temu dokładniej.... zauważyłem, że jest coś o CPU, wszystkie dane wraz CPU Id (ten numerek który podał Nat). teraz nie wiem czy to jest numer identyfikacyjny indywidualnie tego procesora, czy całej serii?? a jeśli tylko tego procesora, to co mogę się z niego dowiedzieć?:) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Lancer gdzieś kiedyś pisał o tym - pość mu PW, maila abo cuś - może będzie wiedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...