Skocz do zawartości
MarasK

Wspierajmy Studentów

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni Forumowicze!

Zwracam się do Was z prośbą o duchowe wsparcie wszystkich studenów. Ci, którzy mają to już za sobą, nie potrzebują naszej energii, tak więc skupmy się na tych, którzy mają to jeszcze przed sobą. Z pewnością będą nam wszystkim wdzięczni za taką formę pomocy.

Tak więc: ŻYCZMY IM POWODZENIA!

Z poważaniem

MarasK

P.S. Ja jako pierwszy udzielam mojego wsparcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, nawet moja Polibuda, ktora sesje ma ostatnina w Warszawie (prywatnych nie licze) juz skonczyla, ale...

...za tych co musza drugi raz :P

Ja zaczalem sesje w poniedzailek, a skonczylem w srode :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...za tych co musza drugi raz

dziękuje dziękuje :lol: :mur: :lol: :mur:

niestety jutr (w sumie to juz dzisiaj) o 14:30 elektrotechnika a w środe analiza matematyczna... :mur:

nie wspomnę juz o ćwiczeniach z analizy które zaliczałem 4 raz :) ałć...to boli...

a btw. ma ktos z Was jakies opracowane tematy z analizy matematycznej /konkretnie całki <błe>/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, nawet moja Polibuda, ktora sesje ma ostatnina w Warszawie (prywatnych nie licze) juz skonczyla, ale...

...za tych co musza drugi raz :P

Ja zaczalem sesje w poniedzailek, a skonczylem w srode :P

1263592[/snapback]

No co ty - na polibudzie jeszcze do końca tego tygodnia jest... Ja dzisiaj miałem ostatnie dwa egzaminy - ale to były poprawki - ambicje mnie wzięły, bo za słąbe ocenki wychodziły dla poprzednich wyników. Ale qpmel ma jeszcze egzam w piątek...

A sesja była lekka - w ogóle w porównaniu do semestru te egzamy łatwe są, tylko sprawdzający tną punkty za byle co - a ja znowu jestem mistrzem głupich błedów - w poprzendniej sesji był test i w dwoch pytankach mimo, że dobrze policzyłem, to złe odpowiedzi zaznaczyłem. Jedyne trudne egzamy miałem w 1 semestrze - Analiza mnie dobiła - zdałem niby na 4, ale przez to, że z ćwiczen miałem prawie max...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis byl kolejny...

jutro jeszcze jeden egzaminek, a ostatnie dwa w czwartek 17-tego

sesja rozpoczela sie wczoraj :sad: a ferie przydzielono nam

'w ostatnim tygodniu' .. takze sesja konczy sie 18.. i 21 na uczelnie back :mur:

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jutro poprawka z analizy matematycznej, w piatek poprawka z fizy (egzamin) Narazie ze 150 osob, do egzaminu dopuszczono 48, z tego 14 zdalo za pierwszym razem :| Ladnie kosza... No comments :/

1264032[/snapback]

Hmm... nie wiem czy to kiedys z toba gadalem na GG na temat polibudy, ale wyglada jak bys studiowal na Elektrycznym. (?)

Zeby calkowitego OT nie robic, to ja juz po sesji dzisiaj oddalem karte i index.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... nie wiem czy to kiedys z toba gadalem na GG na temat polibudy, ale wyglada jak bys studiowal na Elektrycznym. (?)

Zeby calkowitego OT nie robic, to ja juz po sesji dzisiaj oddalem karte i index.

1265250[/snapback]

no zgadles, kierunek elektrotechnika ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no zgadles, kierunek elektrotechnika ...

1265261[/snapback]

R.I.P

A tak serio, to z analizy Rabsztyn a z Fizy Bukowski ? Jesli Fiza u Buka to na egzaminie ciagla sa te same testy wiec to nie problem jesli masz zaliczenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

R.I.P

A tak serio, to z analizy Rabsztyn a z Fizy Bukowski ? Jesli Fiza u Buka to na egzaminie ciagla sa te same testy wiec to nie problem jesli masz zaliczenie.

1265287[/snapback]

Tak zgadza sie ,zaliczonko mam tylko nie wiedzialem ze z fizy beda zadania i uczylem sie jak glupi teori :| Masz te zadanka gdzies na kompie albo kserowki ? :P Edytowane przez maziboss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez ponad 3 tygodnie wakacji - bylyby cztery gdyby egzamin z techniki i architektury komputerow byl w pierwszym terminie. Ale tak czy siak wsole jest zycie studenta, ktory nie musi nic poprawiac :)

A tym, ktorzy jeszcze pisza zycze szybkiego zdania egzaminow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi