MarasK Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Szanowni Forumowicze! Zwracam się do Was z prośbą o duchowe wsparcie wszystkich studenów. Ci, którzy mają to już za sobą, nie potrzebują naszej energii, tak więc skupmy się na tych, którzy mają to jeszcze przed sobą. Z pewnością będą nam wszystkim wdzięczni za taką formę pomocy. Tak więc: ŻYCZMY IM POWODZENIA! Z poważaniem MarasK P.S. Ja jako pierwszy udzielam mojego wsparcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 lepiej pozno niz wcale? hehe na wielu uczelniach jest juz po sesji :P ja dzis mialem ostatni egzamin :D wkoncu ferieeeeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Hmmm, nawet moja Polibuda, ktora sesje ma ostatnina w Warszawie (prywatnych nie licze) juz skonczyla, ale... ...za tych co musza drugi raz :P Ja zaczalem sesje w poniedzailek, a skonczylem w srode :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ...za tych co musza drugi raz dziękuje dziękuje :lol: :mur: :lol: :mur: niestety jutr (w sumie to juz dzisiaj) o 14:30 elektrotechnika a w środe analiza matematyczna... :mur: nie wspomnę juz o ćwiczeniach z analizy które zaliczałem 4 raz :) ałć...to boli... a btw. ma ktos z Was jakies opracowane tematy z analizy matematycznej /konkretnie całki <błe>/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Hmmm, nawet moja Polibuda, ktora sesje ma ostatnina w Warszawie (prywatnych nie licze) juz skonczyla, ale... ...za tych co musza drugi raz :P Ja zaczalem sesje w poniedzailek, a skonczylem w srode :P 1263592[/snapback] No co ty - na polibudzie jeszcze do końca tego tygodnia jest... Ja dzisiaj miałem ostatnie dwa egzaminy - ale to były poprawki - ambicje mnie wzięły, bo za słąbe ocenki wychodziły dla poprzednich wyników. Ale qpmel ma jeszcze egzam w piątek... A sesja była lekka - w ogóle w porównaniu do semestru te egzamy łatwe są, tylko sprawdzający tną punkty za byle co - a ja znowu jestem mistrzem głupich błedów - w poprzendniej sesji był test i w dwoch pytankach mimo, że dobrze policzyłem, to złe odpowiedzi zaznaczyłem. Jedyne trudne egzamy miałem w 1 semestrze - Analiza mnie dobiła - zdałem niby na 4, ale przez to, że z ćwiczen miałem prawie max... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Powodzenia zycze tym, ktorzy maja wiecej niz ja do zaliczenia ;) Zostalo mi jeszcze zalegle kolo z niemca i cala ekonometria :/ Nie dziekujcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 no a mi zostala jedna poprawka ;( 15tego dopriero ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jo...i kolejny zbój z fizy (dzisiaj pisałem) w plecy...jeszcze jednego mam :) ehh a pozatym to jeszcze poprawa z algebry i analizy...studiować się zachciało :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 mi zostaly przyrzady polprzewodnikowe - masakryczny przedmiot dobrze ze 2-gi termin dopiero 3 marca ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jutro poprawka z analizy matematycznej, w piatek poprawka z fizy (egzamin) Narazie ze 150 osob, do egzaminu dopuszczono 48, z tego 14 zdalo za pierwszym razem :| Ladnie kosza... No comments :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ja tam jestem dopiero w polowie :lol: ysz qrydę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ja jeszcze 2 w czwartek (teoretyczne podstawy informatyki) i piatek (angebra liniowa) i to bedzie juz koniec jak zalicze :-) a innym POWODZENIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ja tylko czekam na wyniki z teoretycznych podstaw informatyki :/ w czwartek bede wiedzial czy znowu mam zakuwac czy juz nie ;] ale fóck it :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 dzis byl kolejny... jutro jeszcze jeden egzaminek, a ostatnie dwa w czwartek 17-tego sesja rozpoczela sie wczoraj :sad: a ferie przydzielono nam 'w ostatnim tygodniu' .. takze sesja konczy sie 18.. i 21 na uczelnie back :mur: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 jutro poprawka z analizy matematycznej, w piatek poprawka z fizy (egzamin) Narazie ze 150 osob, do egzaminu dopuszczono 48, z tego 14 zdalo za pierwszym razem :| Ladnie kosza... No comments :/ 1264032[/snapback] Hmm... nie wiem czy to kiedys z toba gadalem na GG na temat polibudy, ale wyglada jak bys studiowal na Elektrycznym. (?) Zeby calkowitego OT nie robic, to ja juz po sesji dzisiaj oddalem karte i index. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Hmm... nie wiem czy to kiedys z toba gadalem na GG na temat polibudy, ale wyglada jak bys studiowal na Elektrycznym. (?) Zeby calkowitego OT nie robic, to ja juz po sesji dzisiaj oddalem karte i index. 1265250[/snapback] no zgadles, kierunek elektrotechnika ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 no zgadles, kierunek elektrotechnika ... 1265261[/snapback] R.I.P A tak serio, to z analizy Rabsztyn a z Fizy Bukowski ? Jesli Fiza u Buka to na egzaminie ciagla sa te same testy wiec to nie problem jesli masz zaliczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) R.I.P A tak serio, to z analizy Rabsztyn a z Fizy Bukowski ? Jesli Fiza u Buka to na egzaminie ciagla sa te same testy wiec to nie problem jesli masz zaliczenie. 1265287[/snapback] Tak zgadza sie ,zaliczonko mam tylko nie wiedzialem ze z fizy beda zadania i uczylem sie jak glupi teori :| Masz te zadanka gdzies na kompie albo kserowki ? :P Edytowane 8 Lutego 2005 przez maziboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Napisz na GG: 4549020 nie bedziemy rozwalac tematu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwi Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 trzymajcie kciuki jutro tj. 9.02 od 9 mam ostatni egzamin ze sterowania cyfrowego. egzmamin będzie trwał bagatela 5 godzin (tyle co matura :/). liczę na Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 dzisiaj mialem ostatniego egzama z fonetyki (filologia ang.) i modlcie sie za mnie zebym nie mial zadnych poprawek bo tego nie przezyje... ps. sie narabalem konkretnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 bleeeeh ja zaraz dymam na poprawke z analizy matematycznej ale pogrom bedzie :/ trzymajcie kciuki bo to jest jedno co mi zostalo :mur: elektrotechnike wczoraj przepchnąłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 moja sesja kończy sie gdy sie zaczyna... 3 tygodnie wakacji :lol: (4 rok pwr :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ja tez ponad 3 tygodnie wakacji - bylyby cztery gdyby egzamin z techniki i architektury komputerow byl w pierwszym terminie. Ale tak czy siak wsole jest zycie studenta, ktory nie musi nic poprawiac :) A tym, ktorzy jeszcze pisza zycze szybkiego zdania egzaminow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 dzisja zaliczylem mikro.. jutro jak dobrze pojdzie angol a pozniej tylko zalatwiac albo warunek z W-F , albo jakies zwolnienie ... zyc nie umierac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 hehheeee i niemiecki do przodu :D Jeszcze tylko obiektowka i ekonometria, i swieto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja juz od tygodnia mam wszytskie egzamy z glowy :) zostalo tylko do poprawienia kolo z cyfrowego przetwarzania sygnalow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 A ja jestem przed :P ale my mamy sesje roczna z sztucznym podzialem na semestry czyli zmiana planu po polroczu ale teoretycznie egzamy moga byc nawet pod koniec roku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Aaach a mnie wykładowca namówił na pisanie jutro poprawki z Układów Elektronicznych - dął mi wolną rękę, tzn pisze bez konsekwencji - czyli zostaje to co miałem do tej pory jakbym pochrzanił - ale mi się nie chce uczyć!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 moja sesja kończy sie gdy sie zaczyna... 3 tygodnie wakacji :lol: (4 rok pwr :)) 1265900[/snapback] Hehe, te sesje na pwr :D Stare dobre czasy... A na czym jestes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...