Torwald Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) A ja sesje dopiero w poniedzialek zaczalem... Wsparcie mile widziane ;] PS. Gdzie studiuje WAT. Kierunek ? Patrz stopka: <---------------- Edytowane 10 Lutego 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) S-YSTEM E-LIMINACJI S-TUDENTOW J-EST A-KTYWNY :lol: Edytowane 11 Lutego 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 ja mialem wczoraj ostatni 10 z matmy. poprzednie 9 poszlo mi ql, zrobilem na pisemnym 5/7 zadan a na ustnym 1/2. niestety proferor uznal, ze to zamalo i uj strzelil ferie ;-/ za tydzien 2 termin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 dzis bylem po wyniki z podstaw informatyki ;/ mam 2,9 i nie zaliczone, a kumpel z ocena 2,7 ma zaliczone !! :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mArrAtoN Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A ja sesje dopiero w poniedzialek zaczalem... Wsparcie mile widziane ;] PS. Gdzie studiuje WAT. Kierunek ? Patrz stopka: <---------------- 1269228[/snapback] To samo ja ;) Na ktorym roku jestes ? Hmmm cos mi sie wydaje ze jestesmy sasiadami (o ile w akademiku zyjesz) :huh: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 wlasnie oblalem druga poprawke egzaminu z fizy ;( W dwoch slowach : ujebali nas . A mialem zrobionych 6 na 8 zadan .... parodia chamstwo itd Zostaje ostatnia szansa ale watpie ze uda sie zaliczyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 jutro ostatni egzamin (poprawka) sie zobaczy co to bedzie... troche OT: w tej sesji udalo sie mi z kumplami zamieszac z testami ze 4 osoby mialy ten sam rzad no i gdy oddawalismy to wszyscy mieli to samo napisane (slowo w slowo) i co wyniki na nastepny dzien poszczegolne oceny z egazminu 4/3+/3/2 i niech mi ktos to wytlumaczy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Panowie i Panie :-) potrzebuję pomocy :!: :-) po sesji juz i owszem ale jeszcze zaliczenia z historii nie mam, jutro podejmę wyzwanie po raz 5 czy 6 ;) za wszelkie wsparcie dziękuję :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 troche OT: w tej sesji udalo sie mi z kumplami zamieszac z testami ze 4 osoby mialy ten sam rzad no i gdy oddawalismy to wszyscy mieli to samo napisane (slowo w slowo) i co wyniki na nastepny dzien poszczegolne oceny z egazminu 4/3+/3/2 i niech mi ktos to wytlumaczy :] 1276672[/snapback] na studiach to czeste :] niektorzy wykladowcy oceniaja "dosc" dziwnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 no i .. ekhm.. zabralko mi 6 pkt. do zdania fonetyki, w czwartek poprawka.. 3majcie kciuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 3mac kciuki jutro 0 12stej !! :] pierwsza poprawka z fizy (i oby ostatnia !! ) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Słabe wsparcie ;) zabrakło 1/2 pkt i w niedzielę razem z zaocznymi pewnie będę zdawął po raz kolejny,, eh ile można ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 dzis zdalem ost. exam i jestem zaqrwiony w 3 doopy ; DDD 3mam kciuki za tych co maja jeszcze cos do zaliczenia! dacie rade chlopaki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 no ja tez juz jestem po sesji :] dwa ygodnie pozniej niz planowalem no ale trudno a od poniedzialku juz zajecia :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ke? Jaka sesja? B) . . . . AE KATOWICE - V rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jutro ostatni egzamin (poprawka) sie zobaczy co to bedzie... troche OT: w tej sesji udalo sie mi z kumplami zamieszac z testami ze 4 osoby mialy ten sam rzad no i gdy oddawalismy to wszyscy mieli to samo napisane (slowo w slowo) i co wyniki na nastepny dzien poszczegolne oceny z egazminu 4/3+/3/2 i niech mi ktos to wytlumaczy :] 1276672[/snapback] Niektorzy oceniajacy maja metode "lotnika". Wyrzuca sie wszystkie prace do gory, i patrzy ktore spadna najblizej kosza. Te sa na 2.0. Te ktore dalej- na 3.0, potem 3.5, itd. Jezeli wykladowca uwzial sie na grupe, to moze mu sie zdarzyc nie wyjac prac ze skoroszytu/teczki i wszystkie razem wrzucic do kosza. :lol: Accidents happen ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 eee jeszcze 'dopytka' z fizy w poniedziałek i jestem na drugim sem.... :) co prawda byłem już blisko opuszczenia murów uczelni :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Niektorzy oceniajacy maja metode "lotnika". Wyrzuca sie wszystkie prace do gory, i patrzy ktore spadna najblizej kosza. Te sa na 2.0. Te ktore dalej- na 3.0, potem 3.5, itd. Jezeli wykladowca uwzial sie na grupe, to moze mu sie zdarzyc nie wyjac prac ze skoroszytu/teczki i wszystkie razem wrzucic do kosza. :lol: Accidents happen ;) 1283286[/snapback] ja slyszalem inny sposob :) prowadzacy kladzie krzeslo i rzuca nad nim wszytskie prace te ktore spadna na krzeslo sa zaliczone reszta nie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 z ludźmi trzeba żyć dobrze :D mój doktor od cw zwalniał za plusy z zaliczenia, warunek - obecności i jakaś aktywność ponad przeciętną ;-) u mnie nieobecności było 5 czy 6 (na dwie możliwe) i 2 plusy miałem,,,, na kozaka proszę o trzy (takie oceny dawał gratis. 4 było za zero nieobecnosci i kilka +) a on do mnie panie piotrze ma pan u mnie trzy, ja oceniam ludzi a nie tabelki ;-) sa sa sa sa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 nie wiem jak ale zaliczylem fize na pg :D jak ktos jest z pg i zna Twardego to wie ze jeste genialny :P ide dalej opjac moj sukces :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@r3C3k Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 (edytowane) Ja wczoraj skończyłem sesję :D Niestety nie obyło się bez poprawek miałem z Systemów i urządzeń telekomunikacji światłowodowej. teraz od wtorku zaczynam nowy semestr po prawie 3 tygodniach spędzonych w domu. Z 6 egzaminów zdawałem 2 z reszty zwolniony. Edytowane 19 Lutego 2005 przez M@r3C3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miecio Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Hehe ostatnio pisalem egzamin w wytrzymalosci materialow. Pochwale sie ze to zerowa byla :P Farta mielismy ze pilnowal nas jakis studencik 5 roku :P Gosc probowal nas pilnowac ale chcac niechcac i usilnie probojac czatowal na nasze podkniecia:P 3 razy przypadkiem przewrocil sie na schodach :P rozlal kawe rozbil kubek buahahhaha kapitalny gosc :P Po czym stwierdzil ze krzywe schody i nie zamierza juz chodzic. Rozpoczal sie PIKNIk :P Zdalem na 4,0 :P Gosc byl wielki chce takich wiecej :) Zeby tylko wszyascy byli tacy zwinni jak ten :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...