leonardo Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Siemanko jestem nowy na tym forum...Szukałem tego ale wyświetla mi że szukane słowa mają mniej niż 4 znaki(lol?).Przeszukałem tez 6 pierwszych stron i nie moge znależć.Może wiecie jak mam go podkręcić i jaki maks mhz.Tylko czy można go podkręcić jakoś na stałe,a nie tylko programem(po formacie trza wszystko od nowa). Z góry !THX!. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 za wiele sobie nie pokręcisz na tej karcie, a nawet troche... sprzedaj to lepiej za 15 zł na allergo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 co nie oznacza ze nie moze tego podkrecic. jesli poszukasz w tematach archiwalnych to imo powinienes cos znalesc. ale mozliwe ze nie odczujesz przyrostu wydajnosci gdyz karta ta nalezy do przeszlosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a12 Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Mówisz i masz :D OC GF2 MX ja swojego mx'a tylko 64 mb wykręciłem... nie pamiętam o ile ale w 3d marku 01 był przyrost o dobre 300-400 punktów... także w starych grach może coś poczujesz :) generalnie bardzo dobrze i dużo można było wycisnąć z pamięci w tych kartach... z tym, że wiadomo - potrzeba lepszego chłodzenia... a inwestować w radiatory na taką grafę to troche bezsens ;) ale jak masz jakieś stare radiatory do pocięcia to możesz się bawić B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...