binek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Czesc, posiadam bude ANTEC Super Lanboy i chcialbym na boku zamontowac 120mm wentylator dmuchajacy, poniewaz ten z przodu nie wystarcza, doplyw powietrza tamuje szafa na HDD. Otwor trzeba zrobic w plexi, nie mam pojecia jak zrobic idealne kolo, moze mi ktos dac pare rad? Myslalem o dokupieniu odpowiedniej koncowki do wiertarki, takiej ktora wytnie od razu odpowiednie kolo, ale takze o zakupie dremelka, jednak to jest wydatek, ale na allegro znalazlem cos takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=40773764 Zastanawiam sie czy to bedzie dobry wybor, w ogole jak tym dremelem wyciac dziure? :) Moja przygoda z wyrzynarka w aluminium w lian-li nie zakonczyla sie zbyt dobrze... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Do tego polecam brzeszczot wolframowy. Jesli z wyżynarką Ci nie idzie to raczej za otwornice też się nie bierz. Może to Ci pomoże coś dobrac jeszcze: Zapraszam i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Dzieki, cos do czytanie przyda sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...