Crevw Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kyro II jest wydajniejsze od GF2 GTS! Więc nie ma co się zastanawiać nad MX. NIE NO JEDYNE CO MOGE POWIEDZEC - LOL A NAWET ROTFL :!: odpal sobie np taki Star Wars Jedi Knight II i ogladaj slajdy na tym swoim KYROII O ile wierzyć Vegasowi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 O ile wierzyć Vegasowi... DZIEKUJE ale nie skorzystam :lol: dalem tylko 1 przyklad gry na ktorym KYROII (karte bez T&L) sie wyklada - a takich gier bedzie coraz wiecej :!: (wykorzystujacych jednostke T&L karty graficznej) zreszta co to za test - z gier tylko QIII gra sprzed kilku lat (nie twierdze ze celowo tak dobrano benchamarki zeby wyszlo to co wyszlo) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 No benek niewal ściemy Radeon 256 niebył odpowiedzią na GF1 tylko GF2 odpowiedzą i to niezbyt udaną na GF1 był ATI Rage 128 pro MAXX (czy jakoś tak) poprostu to były dwa procesory rage 128 pro faktycznie poziom forum lekko po[gluteus maximus]da skoro ludzie pisza takie banialuki jak Ty :x jak ATI Rage 128 - czyli odpowiedz ATI na RiveTNT2 moze byc tez odpowiedzia na GF1 :!: na GF2 - ATI odpoweidziala Radeonem7500, na GF3 - ATI odpowiedziala Radeonem8500, a na GF4Ti - ATI odpowiedziala Radeonem9700 (i mutacjami) po wporowadzeniu GF2MX - ATI wykastrowal Radeona256 i nazwal go RadeonVE, po odswierzeniu MX seriami 200 i 400 - ATI przemalowala RadeonaVE na Radeona7000, a Radeona256 na Radeona7200 i jeszcze jedno Radeon9000 to odpowiedz ATI na GF4MX wiec Ty nie chrzan glupot - tylko lepiej poczytaj sobie o historii rywalizacji tych 2 firm No nie no gadaj z dupą to cie osra :x :twisted: :!: Benek ciole jeden chcesz mogę ci opowiedzieć historie rywalizacji ati z nvidią Zaczne od Rage Pro powstał o z powodu wypuszczenia przez nvidię rivę 128/zx Następnie ati wypuściło rage 128 bez pro i ona rywalizowała z kartami TNT Gdy wyszła karta TNT2 ati zrobiło na szybkiego rage 128 pro I tutaj jest punk kulminacyjny tej "kłutni" gdy ati rozpoczeło prace na radeonem firma wiedziała że nie zrobi grafiki na czas i aby nie zrobić luki wypuścili na szybkiego Maxx'a aby rywalizował z GF1 a do rywalizacj z GF2 wyszed radeon 256 a R7500 to nic innego jak wersja Ultra która była zapowiadana tylko nazywa się 7500 i ta karta ma rywalizować z GF 2 pro/ultra i ti. i dalej jest tak jak mówiłeś. Więc kto pieprzy głupoty ten pieprzy :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Zaraz, zaraz Kyro jest bez T&L?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 nie wdajac sie w klotnie napisze ci jedno NIE KUPUJ MX'A BO BEDZIESZ PLUL SOBIE W BRODE DO KONCA ZYCIA (MIALEM I BOLALO) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Zaraz, zaraz Kyro jest bez T&L?! Tak niestety Kyro nie posiada tej opcji:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Benek ciole jeden chcesz mogę ci opowiedzieć historie rywalizacji ati z nvidiąciola to sobie znajdz w rodzinie BURAKU jak widzisz ja tez potrafie obrazac :!: a co do Twojej teoryjki n/t kart ATI to miej ja sobie jaka chcesz co nie zmienia faktu ze Radeon256 byl rywalem GeForce256 - nawet nazwa byla nieprzypadkowa, dodatkowo podobne wlasciwosci i wydajnosc - a ze karta na tym ukladzie wyszla po paru miesiacach za GF256 to chyba logiczne - zeby komus odpwiedziec potrzeba czasu :!: a ATI Rage Fury MAXX byl produktem niszowym, ktory mial zapelnic luke "technologiczna" co ja wiemy nie udalo sie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Kyro II jest wydajniejsze od GF2 GTS! Więc nie ma co się zastanawiać nad MX. NIE NO JEDYNE CO MOGE POWIEDZEC - LOL A NAWET ROTFL :!: odpal sobie np taki Star Wars Jedi Knight II i ogladaj slajdy na tym swoim KYROII O ile wierzyć Vegasowi... Moje spostrzeżenia wziołem właśnie z tego artykułu a nie dlatego że ją posiadam. A tak na marginesie to mam GeForce 2 GTS 32DDR WinFast(Leadtek) ale na AMD K6-2 300MHz 128sdr i nic nowego mi nie chodzi(3d mark-673) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Benek ciole jeden chcesz mogę ci opowiedzieć historie rywalizacji ati z nvidiąciola to sobie znajdz w rodzinie BURAKU jak widzisz ja tez potrafie obrazac :!: a co do Twojej teoryjki n/t kart ATI to miej ja sobie jaka chcesz co nie zmienia faktu ze Radeon256 byl rywalem GeForce256 - nawet nazwa byla nieprzypadkowa, dodatkowo podobne wlasciwosci i wydajnosc - a ze karta na tym ukladzie wyszla po paru miesiacach za GF256 to chyba logiczne - zeby komus odpwiedziec potrzeba czasu :!: a ATI Rage Fury MAXX byl produktem niszowym, ktory mial zapelnic luke "technologiczna" co ja wiemy nie udalo sie :!: Lol ale mi dosrałeś. Co do sprzeczki nie mam zamiaru się z tobą sprzeczać bo to walka z wiatrakami mam inny pomysł nich ktoś inny wypowie się na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Widze że nikt sie nie zastanawia nad różnicą CEN !!!!!!!! Tez bym wolał jakieś ATI 9000 warte ok. 300 zł niż PowerColor GF2 MX który właśnie kupiłem za 100 zł. Tylko kto mi dożuci te 200 zł ?????????? Ewentualni Darczyńcy i współczujący prosze na priv... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 4 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2003 Mam dylemat, którą kartę wziąć. Niestety mój budżecik skromny i mam taki wybór: -GF2MX (czysty, żadna 200 czy 400) 32MB SDR (aż boli ;)) - 169zł -Radeon 256 DDR 32MB DDR (wiem, że raczej nie do porównania, ale...) - 230-270zł(zależy czy się dogadam z gościem) -Kyro II 64MB SDR - ok. 200zł? (jw.) Taki MX pod koniec listopada kosztowal oko 150zl nowka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 radek256na DDR = radek7200 DDR pomiedzy MX 400 aGTS (bliżej do GTS Kyro2 wydajnościowo jak gf 2 mx 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2003 Ja mam AIW na takim Radku256 DDR.Ta karta w niektorych testach przegania GF2 GTS.Bierz tego Radeona Na moim sprzecie na tej karcie mam 4500-4700pkt.w 3dMarku2001SE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 Kyro II jest wydajniejsze od GF2 GTS! Więc nie ma co się zastanawiać nad MX. NIE NO JEDYNE CO MOGE POWIEDZEC - LOL A NAWET ROTFL :!: odpal sobie np taki Star Wars Jedi Knight II i ogladaj slajdy na tym swoim KYROII Albo sobie odpal NOLF2 - da sie wogole ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Albo sobie odpal NOLF2 - da sie wogole ?Jak byś nie wiedział to da się ją odpalić na kyro2. polecam wątek: http://www.pvr-net.com/cgibin/forum/ikonbo...ct=ST;f=3;t=420 No i dla posiadaczy kyro oczywiście całe te fora... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 pozniej (sprobuje) zrobie porownanie gf2 pro z 4500, testy zrobie w 3dmark, q3, rtcw, ut, demo ut2k3, mdk2, cos jescze ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2003 Albo sobie odpal NOLF2 - da sie wogole ? Jak byś nie wiedział to da się ją odpalić na kyro2. polecam wątek: http://www.pvr-net.com/cgibin/forum/ikonbo...ct=ST;f=3;t=420 No i dla posiadaczy kyro oczywiście całe te fora... A jak ona wyglada ? Przeciez tam jest w cholere efektow ktorych Kyro II nie obsluguje. Jest zamiana calych tekstur tak jak to ma miejsce w 3dmarku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...