keiename Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 co do przejsciowki to ja mam taka i jest mi ne potrzebna bo ladnie sie podpiela ta wtyczka 24 pin w 20pin moze ty tez sproboj bezposrednio moze wjedzie :D napiecia sprawdz miernikiem to bardziej wairygodne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaaku Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Wtyczki 24 nie da sie podpiac, jakies kondensatory przeszkadzaja :cry: P.S. A w programach testowych napiecie -5V wynosi +3.6V. Przepraszam za pomylke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 chyba napiecie -5V nie jest specjalnie uzywane wiec raczej nie ma sie o co martwic. BTW chcesz ta przejsciowke :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaaku Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Mam juz nowy zasilacz :D Ale ten komp dalej mi sie wylancza :mur: Na jednym niebieskim ekranie przeczytalem, ze to jakis blad z KERNEL ( jak gdzies znalazlem to to jest JADRO SYSTEMU)????? Co mam z tym zrobic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaaku Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Witam Ponownie wracam do mojego tematu ponieważ jak widać nie został przez tak długi czas poruszony, komputer dalej mi sie restartuje a ja nie wiem co mam z tym zrobić :angry: Sprawa wygląda tak, że włąsnie przeczytałem "niebieski ekran" i było tam napisane, coś w rodzaju: -aby zainstalować nowe sterowniki do kary graficznej (zrobilem to w tym tygodniu-są najnowsze) - oraz aby zmienić opcje pamięci (chyba RAM) systemu BIOS wymienione: buforowanie i przesłanianie Co do drugiego to nie wiem jak to zrobić??? Tu własnie proszę o rade. Mam też teraz zwykłe 2 kości RAMu po 512MB kingstona a po sprawdzaniu pamięci wyskakuje mi "DUAL CHANNEL ENABLED" nie wiem czemu bo to nie jest dual. Dzieki za odpowiedzi i rady. P.S. ten komp już mnie osłabia - POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...