LuKaSeKbP Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 chcem zainstalwoac linuxa rh7,2, bede go uzywał razem z windą mniej wiecej wiem jak to zrobic tylko niewiem czy moja plyta glowna obsluguje botowanie poza 1024cylindrem dysku ASUS P4B533 gdzie i jak to sprawdzic??? z gory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mozesz miec w [gluteus maximus] ten 1024 cylinder umnie partcja z windowsem ma 30gb (na poczatku) a pozostale 10gb(nakoncu dysku)jest dla linuxa i linux dziala sopoko jaka botloadera mam grub'a ale jak mialelm lilo terz dzialalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ja musze byc pewny ;D to nie jest moj komp tylko taty wiec musi wszystko dzialc na 100% wiec czekam dalej na odpowiedz gdzie to mozna znaleźć te info. Ale thx za odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 ojebalem 1024cylinder i dobrze zainstaloalem i chodzi fulll wypasnik!!!! jak narazie 0problemow-ale nie znam sie jesce na tym :> jak ktos chcialby mi pomoc w konfigurwaniu itp to gg: 1602432 niech zostawi msg napewno odpsize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...