_Ran'dall_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Ja ostatnio przejrzalem sobie stare gierki ......i w moje łapki wpadl stry princ (oryginal wtedy to bylo cos ) . Postanowilem ze sobie pogram i powróce do starych czasów gdzie pentium z zegrem 200mhz był dla wielu ( dla mnie ) nieośągalny . Klimat jest genialny aż czujesz że jesteś owym księciem . Na dotarcie do księżniczki masz 60MINUT czyli godzinę . Niby krótko ale przez ten czas musisz zręcznie przechodzi przez najeżone pułapkami lokacje . Grafa jak na tamte czasy była niedoopisania , wrogowie całkiem sprytni .....nawet było tam cos takiego jak fabuła ( niezawiła z jednym wątkiem ale zawsze ) . Mnie zawsze drażnił podążający z tobą cień którego niemogłeś załapać :wink: . Moim zdaniem stry princ jest lepszy od wszytskich pozostalych princów razem wziętych z Sands of time na czele B) . Ci co pamiętają ( mam nadzieje że tacy są ) niech piszą co myślą o ,,starym" princu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Moim zdaniem stry princ jest lepszy od wszytskich pozostalych princów 1263855[/snapback] Oczywiście, że jest. Gra posiada fajny klimat. Fajnie, że Prince of Persia doczekał się konwersji na komórki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Postanowilem ze sobie pogram i powróce do starych czasów gdzie pentium z zegrem 200mhz był dla wielu ( dla mnie ) nieośągalny . 1263855[/snapback] :blink: pierwszy prince krolowal naprawde wiele lat wczesniej niz 200Mhz. Ja osobiście gralem na nim na 286 AT - !! 16Mhz !! czyli to jakies 6-7 lat wczesniej niż pojawiły sie proce 200MHz. Na dotarcie do księżniczki masz 60MINUT czyli godzinę . 1263855[/snapback] albo też c:\........\prince megahit A tak ogólnie to zgadzam się, gra jest rewelacyjna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 hmm dokladnie, jak gralem w Prince`a to 200mhz sie jeszcze nikomu nie snilo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 z tego co wiem to juz jest temat o starych grach tutaj <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 tak jak poprzednicy zauwazyli autorowi sie cos chyba pomylilo pentium 200 bylo dluuuuuuuuuugo po premierze owej gry pop wyszedl w roku 1990 a pentium 200 byl dostepny bodajze w 1997 roku (ja wtedy mialem p133) pop2 wyszedl w 1993 ja ciosalem w POP i POP2 na 386 a to ze jest lepszy od tych nowych to oczywiscie swieta racja i nic tego nie zmieni, ahh to byly czasy..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ja gralem w pop'a i pop'a 2 na NESie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Sorry :mur: za ten błąd tyle czasu mineło i trochę sie pogubiłem z tym procem bo teraz wydaje się on śmiesznie słaby , jeszcze raz sorry :mur: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 na moim historycznym 386 o procku 33 mhz albo 66 mhz.. juz nie pamietam dokladnie.. przeszedlem ta gierce wieeleee razy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Gralem w PoP jak nawiedzony na moim starym wiernym 386 DX 40 w 1993 roku :). To byly czasy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Tak to były czasy.. Heh, aż sie łezka w oku kręci... Pamiętam ile zachodu kosztowało mnie, aby zdobyć drugą część, ale co to była potem za radość:) A grałem w to na 486:) To był rok 95, albo 96. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jedynka byla fajna ale osobiscie wole dwojke. Ehhh te latajace glowy w opuszczonym palacu. I ludzie-kruki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja pamietam, jak chodzilem grac w to do kolegi, bo moj komp był za slaby :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclip Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Price to MISTRZ.Konfig 286 12 mhz, teraz mam to na NOKI 7650 ale to już nie ten klimat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Jeszcze niedawno sobie odswierzylem w pracy. Wiadomo, nienajnowsze kompy, a byl czas wiec cos trzebabylo robic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaboomek Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Pamiętam pamiętam ;) Przeszedłem wszystkie części, łącznie z tą na komórkę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Tia ... Prince to była podstawa naszych lekcji informatyki w bodajże w 6ej klasie podstawówki :D .. Na zmianę z UGH! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Wrocław Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ech to prawda! Mialem kompa bez twardego dysku ;) 286 AT - 16Mhz !! Byl taki przycisk "TURBO" w obudowie ... ech... łezka sie w oku kreci ;) I za jednym posiedzeniem ze trzy razy sie przechodzilo Princa. Jaki najszybciej przeszliscie cala jedynke? Ja miescilem sie w 40 minutach :) pozdroweczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja śmigałem w to na Amidze 500 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja śmigałem w to na Amidze 500 :) 1268419[/snapback] Ja też :D BTW: PoP to jedna z gier na Amige z najlepszą animacją postaci obok Another World i jego kontynuacji czyli Flashback... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja też :D BTW: PoP to jedna z gier na Amige z najlepszą animacją postaci obok Another World i jego kontynuacji czyli Flashback... 1269169[/snapback] Flashback nie jest i nigdy nie byl kontynuacja Another World Kontynuacja Another World jest gra Heart of The Alien to tak BTW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 PoP to jedna z gier na Amige z najlepszą animacją 1269169[/snapback] Fakt, animacja jest wspaniała jak na tamte czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Flashback nie jest i nigdy nie byl kontynuacja Another World Kontynuacja Another World jest gra Heart of The Alien to tak BTW :) 1269199[/snapback] Hmmm... Grałem w to jakieś 15lat temu to mogło mi się pomylić... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) typowa kontynuacja moze nie jest ale ogolnie gra bardzo podobna imho Flashback byl o niebo lepsiejszy :] wkurza mnie tylko to ze jak sobie niedawno w niego gralem to nie mialem ksiazeczki z kodami zabezpieczajacymi (wyrzucilem dawno temu z dyskietka bo mialem tam wirusa) i musialem wlanczac plansze poprzez czitowanie ma moze ktos te kody i moglby wrzucic na ftp? Edytowane 10 Lutego 2005 przez Radek_BVB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Jedna z moich pierwszych gier na pierwszym kompie :) (286) a pamiętacie street i street2? albo np bodyblow które ostatnio katowałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 ah, te czasy, pamiętam jak ją przechodziłem jeszcze na Amidze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Dzięki za wszytskie odpowiedzi i że jeszcze pamiętacie o Princu ;) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ja pamietam princa jak gralem na 386 40MHz :D teraz na duzym monitorze takie gierki juz sa troche brzydike.. eh to były czasy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Ja pamietam prince of persia. Czasami nawet w nia gram jak mi sie nudzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 Flashback nie jest i nigdy nie byl kontynuacja Another World Kontynuacja Another World jest gra Heart of The Alien to tak BTW :) 1269199[/snapback] A ja też zawsze brałem ją za kontynuację. No ale to było dawno. W każdym razie PoP i tamte dwie to było coś niesamowitego. Nie ma wielu współczesnych tytułów dorównujących im klimatem (wiem, że OT). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...