HELLBOY Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Mam takie pytanie. Napełniam kartridż samemu szczykawkami i wszystko jest OK, ale w instrukcji napełniania pisze żeby w żadnym wypadku nie zaklejać dziurek w górnej części kardridża które to wykorzystujemy do napełniania. Przecież one są oryginalnie zaklejone. Nie będzie wysychał tusz przez te otwory? Ja osobiście po napełnieniu (czyszczenie głowic i takie tam) wydrukuję ze dwa obrazki, następnie czekam z dobę i zaklejam je plastrem przeźroczystym i wszystko jest OK. Nigdy nie miałem problemów. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 ja wkladam tam takie male kuleczki ktore sa standardowo montowane, w niektrorych zestawach napelniajacych mozna tez dostac gumowy korek do zamykania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flash Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Hp ma w kolorowych zbiornikach nie korki a zaworki jednostronne o dlatego pisze by ich(otorów) nie zatykać po usunięciu tych zaworków-korków.Jesli zdejmiesz je ostroznie mozna je ponownie załozyć na miejsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 No tak ale ja nie mam żadnych zaworków. Małe dziurki zaklejone oryginalną naklejką. Mam kartridże nr 56, 57, 58. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...