wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 niech poleci cos z Jedi Mind Trics ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) To jeszcze powiedz mi co to jest ;] Ogolnie radyjko gra od 13-14. A wieczorami ok. 19 sa audycje, pozdrowienia :D ------------ update: juz mam pare mp3 JMT Edytowane 9 Lutego 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ale do czasu jak radzio bedzie gralo w mono to bede je ignorowal ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 popracuj nad equalizacją... i stereo raczej nie przejdzie przy 48kbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kupiles sobie 9.1 i nie mozesz wykorzystac mocy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 to do mnie ? ;] nie, mam stereo ;] jak slucham mono to az mnie cos bierze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Leci taka super muzyka ze nawet nie bedziesz mial czasu sie w[ciach!]... ;] Zreszta gnz mi tu muzy podsyła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ya ;] Sluchac radyjka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Taki mały OT Niedlugo bede mieszkał w Łodzi wiec bedze mozna gdzies zrobic małe spotkanko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Ya ;] Sluchac radyjka ;] 1266402[/snapback] właśnie w chwili pisania lecą jakieś chity ;) lat 60-70 ;] może iść babkę zawołać ??? żałosna jest ta muzyka ........ :mur: ustal jakieś godziny audycji, np. 5-9 rano-radyjo maryja, prowadzący arcybiskup Peatz vs Rydzyk 9-14 muzyka lat 70 14-17 dizko na polu 17-24 pimps rula nygga 4 ever :D 24-6 rzelazo, kamień, etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 [timed out] http://217.113.239.227:8000/ Też kiedys miałem radio :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Sorry, ale jestem troche nie w temacie... :roll: Czy Ty przypadkiem juz nie zakladales wcześniej radia?? Bo kiedys dosc rozbudowany topic byl o jakims radiu :mrgreen: . Czy to jakas kontynuacja pomyslu jest? :D Nie chce mi sie szukac, ale tamto nazywało sie Tweak cos tam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) niech poleci cos z Jedi Mind Trics ...Heh moim zdaniem 'troche' by do tego radia nie pasowalo... :wink: Edytowane 9 Lutego 2005 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 5-9 rano-radyjo maryja, prowadzący arcybiskup Peatz vs Rydzyk 9-14 muzyka lat 70 14-17 dizko na polu 17-24 pimps rula nygga 4 ever :D 24-6 rzelazo, kamień, etc 1266434[/snapback] Masz moje błogosławieństwo... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 timed out... No i leci sobie zamiast radyjka John Williams- Imperial March (z Gwiezdnych Wojen :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 no siła poca.... : ]] to te pozdrowienia i propozycje muzyki na numer w pierwszym poście, czy twoje gadu? ; ]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Dzisiaj pewnie radio nie wyjdzie. DJ zajety ;] Ale NA BANK, w sobote, albo w piatek. Bedziemy od 17 Teraz leci taka muza "na sucho" Edytowane 9 Lutego 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Moze znajdziemy jakis chetnych DJ :> Bo gnz jest chetny do rapu :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 jak dorwe neta na studiach to sie pisze na jakas audycyjke "edm" ;] mam doswiadczenie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Poca ja bym chętnie pograł. Gram techno, hip-hop, dicopolo(na życzenie) i inne :D Moge grac w godzinach 15-23 Edytowane 9 Lutego 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Narazie mechl!k tam swiruje ;] Zna ktos jakies platne serwery do radia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 jak bede mial stalke, to sie moge zajac czyms tworczym, jak wywiady z gwiazdami (np. z Bogdanem z osiedlowego klubu Spartakus ;) albo britnej spirytus ) Na razie ogranicze sie do wysylania pozdrowien :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Poca ja bym chętnie pograł. Gram techno, hip-hop, dicopolo(na życzenie) i inne :D Moge grac w godzinach 15-23 1267050[/snapback] Jak sam nazwa wskazuje: PIMP... Czyli ograniczać się z innymi gatunkami... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Narazie mechl!k tam swiruje ;] Zna ktos jakies platne serwery do radia? 1267079[/snapback] Poca nie zapomniałeś o czymś ? Btw. Kabacko gracie :wink: Edytowane 9 Lutego 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Poca ja bym chętnie pograł. Gram techno, hip-hop, dicopolo(na życzenie) i inne :D Moge grac w godzinach 15-23 1267050[/snapback] ty zagrasz tak jak mialeś na dysce zagrać u nas w szkole ;] jak mechl!k mówi sam mjuzik for real PIMPs :lol: :twisted2: :mrgreen: jak cuś to mogę się też zająć tym radyjem, ale uprzedzam DMX będzie wtedy guru ;], no i jakieś nowe chity zaciągnięte z vivy, mtv itp aby mógł ktokolwiek to kojarzyć co leci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 łoł To radio jest jak najbardziej git. Wreszcie muza którą lubie B) (blek nigga chip-chop forewer) Później sobie zapuszczę tak dłużej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Jak narazie puszczam to podsylac mi propozycje na gg ;] To mój... ekhm... "pierwszy raz", więc nie komentować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 wczoraj jak włączyłem to czerwonogłowy leciał..... :mur: teraz jest duuuuużo lepiej...... najs mjuzik mechl!k :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Wyglada ze sie wczÓwa ;] Ciagle leci nigga music ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 mechl!k możliwe są u ciebie jakieś pozdro 600 itp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...