poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Właśnie walczymy z mikrofonem ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 ty zagrasz tak jak mialeś na dysce zagrać u nas w szkole ;] jak mechl!k mówi sam mjuzik for real PIMPs :lol: :twisted2: :mrgreen: jak cuś to mogę się też zająć tym radyjem, ale uprzedzam DMX będzie wtedy guru ;], no i jakieś nowe chity zaciągnięte z vivy, mtv itp aby mógł ktokolwiek to kojarzyć co leci 1267125[/snapback] Grałbym gdybym swojego kompa wziął. A na to ochoty nie miałem <_< To jutro wreszcze jakieś tekno odpalimy :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Poca, poca... a jest mandaryna ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Grałbym gdybym swojego kompa wziął. A na to ochoty nie miałem <_< To jutro wreszcze jakieś tekno odpalimy :-P 1267313[/snapback] Zadne umcu umcu ;]]] Mozesz lekkie clubowe pozytywne wibracje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 nawet spoko.. tyko jakość tragiczna.. mam nadzieje że będzie lepiej :) rozwoju życze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Hmm... Kiedy jakas audycja Bo narazie sama muza... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 a ja muszę się przyznać że nigdy nie przepadałem za taką muzą.... ale czym dłużej słucham tego radia tym coraz bardziej te klimaty zaczynają mi wpadać w ucho.. spoko radio.. życzę rozwoju.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Na dzisiaj koniec muzy... Cięzka to robota - ale wporzo.... ;] Jak tylko spowodujemy ze mic bedzie chodził to się zacznie... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Zadne umcu umcu ;]]] Mozesz lekkie clubowe pozytywne wibracje ;] 1267337[/snapback] Wiem, wiem :D To właśnie lubie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kiedy next audycja ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Kiedy next audycja ? 1267655[/snapback] Poca knows that... Jest zadowolony z popularnosci ;) wiec pewnie juz jutro... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) Nie moge sie doczekac ;] YO NIGGAZ ! ELO POZDRO 600 ! Edytowane 9 Lutego 2005 przez M3Sj4sH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 posluchalbym jakiegos DOBREGO undergroundowego rapu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 posluchalbym jakiegos DOBREGO undergroundowego rapu ... 1267700[/snapback] Radio jest komercyjne....;) Przykro mi... :P Podeślij dobre kawałki to sę pusci... ;] (albo chociaż mi wyślij...) Hmm... wnt -> a może założysz swoje? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 nie mam czasu a i podejzewam ze chetnych do sluchania by bylo brak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Bo Poca osiadł na laurach :wink: Też mogę się zgłosić do puszczania muzy :) Mam tego dosyć sporo, bo aż 20 Gb, z czego 10 to czarne klimaty (brooklyn, albo jak kto woli gangsta rap) a pozostałe to hip hop, love songi ;) itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 No moze pogramy dzisiaj jeszcze wieczorkiem ;] Zapomnialem dodac ze to dzieki Blantmen'owi. To on mnie zarazil tym radiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 BLANTMEN: hre hre hre 20GB mowisz ;] to prawie polowa mojego zbioru ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) THX :P To co - moge grać ? :twisted: Wu - czekam na nowy HDD. Pozatym ja mam muzykę którą słucham :P Po co mieć powiedzmy 60 Gb mp3 i sluchać tylko połowy ? :) Edytowane 10 Lutego 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Mozna sciagac tylko po to zeby sycić ;]]] Pewnie ze mozesz grac. Ale musisz cos gadac ;] Bo mechl!k to niemy de jot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 BLANTMEN: jakbys sluchal rapu tyle czasu to tez by Ci sie zgromadzil taki zbior "must have". kto sie teraz pastwi nad radiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Bo mechl!k to niemy de jot ;] 1268476[/snapback] Chęci były tylko software/hardware odmawiał posłuszeństwa... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Kurcze jest problem. Moze ktos u siebie postawic serwer do radia? Bo ja mam $($@%@#$ limit. Juz mi polowe wcielo z 19gb ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ja siedzę na Neło z limitem 5gb więc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Heh :] Moze Blantmen :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 ja mam 256 bez żadnego limitu, tylko zmienne ajpi mam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 A jakie trzeba miec lacze?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ladna i sexowne ;]] Ja mam 650|650 kb/s i ladnie chodzi radio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Kurczę,chciałem sobie posłuchać a tu pupa.Kiedy radyjko będzie dostępne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wlacze jutro wieczorem. Zeby was odpowiednio na weekend nastroić ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...