BiAłY Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Ale tu raczej ważniejszy jest UP niż DL, wiec na moim 160 nidyrydy <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) To sie jakoś zgadamy :) Narazie to musze się na mikro uczyć, bo niestety nie zdałem .... tak jak 90% reszty dopuszczonych :P Co do postawienia serwa - mogę postawić, tylko ekhm ... czasami zgrzyta :? Edytowane 10 Lutego 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Lepsze to niz nic... ;] A słuchacze czekają... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Wlasnie BLANTMEN . stawiaj serwer ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Umówmy się tak - po mojej sesji będe nadawać od rana do wieczora, ok ? Bo teraz to kompa włączam tylko żeby coś sprawdzić. Jeszcze i tak trzeba rozwiązać kilka problemów natury technicznej (czyt. majkrofon :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 RADIO WRÓCIŁO ;]]] Dzisiaj pogram do pozna. Wszystko bedzie lecialo ;]] Ale glownie pimp'owe klimaty :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Ludzie mic działa więc bijcie z pozdruffkami... Także piszcie jaką muze chcecie... Wiem, wiem.... nie bede pracował w radiu... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 cos mi nie gra :( wtf ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 chiba się wam konsoleta popśuła bo mi przestało chodzić.... ;] i teraz musi lecieć u mie płyta Nas'a z 94 roku, oldskól a jakie bity rozmaite ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Poca kompa wyłączył.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 wyłączył a opisu gg nie zmienił f_cipe, może mu się ten śmieszny limit kończy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 fajny pimp leci na http://64.236.34.4:80/stream/1038 i tego słucham a radio by Poca niby czynne a mi jeszcze nie zdarzylo sie trafić :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) mam pytanie, czy puszczanie radyjka (wlasnego) wiąże sie z jakimiś kosztami?? Wy puszczacie audycje przez shoutcasta ??? Jestem użytkownikiem LANu, w osiedlowej sieci, to dyskwalfikuje mnie jako srever?? Edytowane 12 Lutego 2005 przez wortigern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 @wortigern "Jestem użytkownikiem LANu, w osiedlowej sieci, to dyskwalfikuje mnie jako srever??" Jeśli sieć pozwala ci na dobry upload 24h na dobe to mozesz próbować swych sił z własnym serwerem jeśli zas masz upload rzędu 10KB/s i to nie zawsze to nawet sie za to nie bierz. Chyba ze dla kumpli z LANu "czy puszczanie radyjka (wlasnego) wiąże sie z jakimiś kosztami??" pytaj ZAIKS PL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 co wy wiecie o pimpach? ja mam najwiecej bitches z was wszystkich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 @Soker: bedac w takiej sieci, na bank nie ma zewnetrznego ip wiec jak moze postawic serwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 No wlasnie mam wew ip. I pewnie porty 8000 8001 poblokowane. Moze gdybym nadawal na innych portach, :/ kurde zna sie ktos na tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Porty sa teraz nei wazne. Bo mozna je zmienic. Potrzebujesz ZEW. IP. Chyba bedziesz nadawal tylko po lanie. Wczoraj musialem juz kompa wylaczyc :/ Zajebe ten pier**** limit :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Porty sa teraz nei wazne. Bo mozna je zmienic. Potrzebujesz ZEW. IP. Chyba bedziesz nadawal tylko po lanie. Wczoraj musialem juz kompa wylaczyc :/ Zajebe ten pier**** limit :/ 1274190[/snapback] A mowilem lykaj 4web bez limitu :-P Download 512 kbits/s, Upload 512 kbits/s 99zl miesiecznie, no limit Smiga max lacza all time :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Pfff, cicho ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 co jest z radyjkiem ? nie dziala mi juz od 2 dni :( trafiam se za zapchane sloty czy fatycznie nie trybi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Poca się relaksuje bo skurczybyk ma ferie... :P ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Poca się relaksuje bo skurczybyk ma ferie... :P ;] 1278886[/snapback] Kiedy radio powróci :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 jak chcecie dobra muze to dajcie mi serwer i bede mogl wam puszczac :] . Ale przez mika niestety niet :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 poca poca, a czy uslysze jeszcze twoj cudowny glos? :> tak tesknie... pamietam jak przerwales mi via telefon mecz na Euro i padly 2 bramki ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]] kurde ;] jak wracam do Wawy to od razu odpalam radyjko i slucham lol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A mam przypomniec jaki dziad dzwonil do mnie kolo 01:00 i jeszcze najeb... :> Radio nie wiem ;] Jak zostanie mi duzo limitu to puszcze tak tydzien przed koncem miesiaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A mam przypomniec jaki dziad dzwonil do mnie kolo 01:00 i jeszcze najeb... :> Radio nie wiem ;] Jak zostanie mi duzo limitu to puszcze tak tydzien przed koncem miesiaca. 1279481[/snapback] :-P Czyli tak patrząc to możesz już dziś puścić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 No tak w sumie o tej 17-18 moge wlaczyc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 tak się spytam wy winampa w domu nie macie albo coś podobnego :D?? co do głosu poci to nawija jakby miał porządną mutację i śpiwewał tenorom w radju maryja , bez obrazy oczywiście, bo sam nie wiem jaki mam głos podczas gry hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Zauwaz ze nic nie mowisz w czasie gry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...