FastlY Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 hehe widocznie ze mną nie grałeś kiedy mówię, a czasami warto, przedwczoraj robiłem radio na d2, oczywiście laciały same hity disco polo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 No to masz farta ze mnie nie bylo. Kick od reki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Uwaga, uwaga :) 6 marca mam ostatni egzamin. Po tym dniu radio może znowu zaistnieć. Oczywiście jeśli chcecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 The PIMP reaktywacja... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 ja chce :P ... czekam na waszom ałdycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 Też chcę. Jeszcze nigdy nie słyszałem pimpka, a bardzo bym chciał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 3 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2005 NIe za młody jestes na pimpa? :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 REAKTYWACJA możę ?? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 hyh [; ja bym sie chetnie pobawil, ale mika ni mam =/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Moze moze ;]] Jak mi sie skonczy niemiecki, to zassam pluginy do winampa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jin to radio jest komercyjne... nikt by Cie nie słuchał... :> O Wnt nawet nie wspominam... ;] BTW - Poca masz mic'a... Czy bedziesz standardowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jin to radio jest komercyjne... nikt by Cie nie słuchał... :> O Wnt nawet nie wspominam... ;] BTW - Poca masz mic'a... Czy bedziesz standardowo? 1461554[/snapback] mic'a to On ma, ale jego głos jest ważniejszy ;) na początku na TS'ie można się było go bać, ale teraz już przyzwyczajony jestem :D w sumie nie nie zależy mi w tej reaktywacji o "elo pozdrawianiu się" tylko posłuchaniu kolekcji muzyki innych [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Jin to radio jest komercyjne... nikt by Cie nie słuchał... :>Powiem ci, ze bys sie zdziwil [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Poca stawiaj.. :> Chcem sie zdziwic.. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Powiem ci, ze bys sie zdziwil [; 1461617[/snapback] nadrobiłeś zaległości z TV ? :> :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 mezo znaczy będzie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sLiM JiM Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja mam dużo muzy, to moge użyczyc B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 nadrobiłeś zaległości z TV ? :> :Ppoprostu uwazam, ze jak ktos slucha g uint to tym bardziej spodoba mu sie normalna ;) muzyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 (edytowane) Dzisiaj ruszamy zady ;] Ip kazdy zna?:> http://217.113.239.227:8000 --- wieczorem bedzie dzialac ;] albo jeszcze kolo 15 ;] Edytowane 25 Maja 2005 przez Poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 no iiii ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas21 Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 dzisiaj będziecie nadawać ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 jak narazie to głównego PIMPa nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 (edytowane) Co trzeba zrobić by posłuchać pimpa? a i mogę być DJ Drunk_ZoZol ;] Edytowane 26 Maja 2005 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Robcie sami ;] Mnie dopadl tzw. syndrom lenia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Mi sie też odechciało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Robcie sami ;] Mnie dopadl tzw. syndrom lenia ;] 1466081[/snapback] Hehe... bullshit.. Powiedz że nie możesz znalezc tych pluginów do winampa.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 Sprawa jest prosta;] Znalazlem stronke gdzie są, ale trzeba sie zarejestrowac ;] A ja tego nienawidze [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...