dymy Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ..tak z ciekawosci. ja od kilku lat uzywam Pegaza (Pegasus Mail) i jeszcze nigdy sie na nim nie zawiodlem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Ja tam jestem wierny shitowatemu Outlook Expresowi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 A ja standardowo lece na TheBat! :) Tylko że toto płatne jest :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 a ja nie uzywam zadnego. mam konto na interii i wystarczaja mi opcje dostepne po zalogowaniu sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 The Bat! Rlz 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 aja mam programn made by microsoft Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Podajcie linki do tych programow oprucz do outlooka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 w windzie uzywałem The Bat! a w [brzydkie określenie na linuksa]u standardowe KMail... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 mutt Pod windowsem TheBat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekF Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 W pracy Outlook XP, w domu Outlook Express, ale szykują się zmiany, bo zaczął spowalniać - widać rośnie masa krytyczna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Outlook Express 6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekr Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 krótko: SecureBat! i TheBat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 outlook, ale bat! jest podobno the best Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Podajcie linki do tych programow oprucz do outlooka :)of coz The Bat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Aktualnie zalezy od komputera przy ktorym jestem albo The Bat albo sylpheed. Daaawno temu pegasus'a (od 96 do 99 ;) potem zniechecony brakiem udoskonalen w serii 3.xx zrezygnowalme na rzecz The Bat'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 ..dla zainteresowanych Pegazem link http://www.pmail.gen.nz i kilka slow jak przysposobic go do pracy z ogonkami. w windach z serii 9x trzeba poprostu ustawic odpowiednie aliasy dla czcionek w pliku Win.ini (sekcja FontSubstitutes). przyklad dla Tahomy: Tahoma CE,238=Tahoma,238 Tahoma CE,0=Tahoma,238 restart i na liscie czcionek pojawi się Tahoma CE, ktora jush spokojnie mozemy wybrac w Pegasusie. w windowsach NT mechanizmy sa troche inne i zeby uzywac polskich czcionek trzeba zmienic klucz w rejestrze: HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlNLSCodePage1252 z wartosci c_1252.nls na c_1250.nls. potem restart. wspomniane operacje moga bardzo sie przydac rowniez przy spolszczaniu innych programow.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 M$ outlook expressssssssss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 A ja kuriera MozilliPl 1.1 i jestem happy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 The Bat! 1.60 i juz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P!otrek 1983 Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Outlook Express 6. Outlook Express 6 + TrayIt! i siedzi mi sobie outlook na pasku koło zegarka. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 The Bat jest płatny ??????----hmmmm moze podacie linki do innych dobrych nie platnych programikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 The Bat jest płatny ??????----hmmmm moze podacie linki do innych dobrych nie platnych programikowPegasus jest bezplatny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Outlook 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 moze link ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 moze link ?www.google.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Outlook Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 MOZILLA 1.1 www.mozillapl.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 IE 6.0 i osobiscie nic do niego nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 pine - w akcie desperacji kmail i the bat - praca normalna /z przewagą tego ostatniego/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 A ja mam morderczy problem z OE, wcale nie używam go dlatego, ze go lubie (to znaczy obecnie nie używam). Wszystko zaczęło się od Win98SE, od 99 używam go i zawsze przechwowywałem listy, kopiując je po formatach i reinstalkach do katalogu. Ostatni format w czerwcu okazał się dla mnie fatalny w skutkach bo od tamtego czasu nie mogę używać OE. Otóż, po zwyczajowym zgraniu tego do katalogu, i zainstalowaniu OE 6.0, odpalam i <span style="color:red;">[ciach!]</span>o... nie chce działać, OE sam tworzy sobie nowy plik główny i tam zgrywa mejle a mojego nie chce czytac... Nie, wiem, ale czy to może być wina, że użyłem innego adresu e-mail przy kreowaniu profilu w OE? Na starym uzbierało się pnad 200 mejli i były mi potrzebne, a jakby nie działały pliki, to OE mi je sciągnie do nowego i po zagraniu będą stracone (juz tak raz miałem).... Cóż, sytuacja patowa, teraz mam Win2K i wątpię czy by to chciało działać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...