kucyk Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 No więc mamy pierwszego kandydata, do zaciągnięcia z; http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx Jeśli ktoś już postawił go na swojej maszynie to zapraszam do wzięcia udziału w temacie, spostrzeżenia, jakieś rady? śmiało. Ja zaraz zaczynam go zaciągać i jutro powinien zagościć na moim hdd, wtedy napiszę coś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 hmmmm moze to smieszne pytanie ale jak go sciagnac namiar na plik przyjdzie meilem razem z kluczem czy jak ??????? bo jakos nie ma nigdzie opcji sciagniecia no chyab ze ja slepy jestem :blink: pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 W mailu jest link do iso i serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 No więc mamy pierwszego kandydata, do zaciągnięcia z; 1264109[/snapback] Po wypaleniu nie botuje mi plyty :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 (edytowane) ok problem rozwiazany meil przyszedl na konto mojej dziewczyny ale co najsmieszniejsze znalazlem go w spamie :) hyh :P juz sie sciaga moze jeszce dzis postawie system :) i jeszce jedno pytanko czy programiki typu 3dmark beda smigac na tym systemie ??? pozdr :) Edytowane 8 Lutego 2005 przez storm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 Bez problemu dostalem maila, sciagnalem w niecale dwie godziny i tez bez klopotu plyta sie bootuje. Na razie nie mam czasu ani partycji zeby dokonczyc zabawe ale nie omieszkam sie pozniej podzielic spostrzezeniami. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 no i system postawiony i problem dotyczy sterownikow do grafy ma ktos jakies namiary na jakies stery bo te ze stronki ati sa lipne wywalaja sie a na dodatek widnieje napis ze to 4.3 :blink: hmmmmmm radlinker tez nie dziala no i w moim przypadku softmod by sie przydal niestety rivatuner tez nie jest w stanie zmodowac karty ehhhhhh a mialo byc tak pieknie :P hyh ogolnie z systemem nie ma zadnych problemow jutro potestuje bo nie mam juz dzis sily :? pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiSC Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Witam. O Win 64bit TU troche było i o sterach też. Jeżeli chodzi o dokładniejsze namiary to znalazłem coś TAKIEGO o czym była zresztą mowa w topicu do którego linka wyżej zapodałem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 tutaj też macie jakiegoś 64 bit winXP http://download.microsoft.com/download/7/a...md64fre_pro.iso serial: M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 Zainstalowałem tego windowsa, pracujena nim od wczoraj i co się chłopaki dzieje to masakra. System ma takiego kopa, że aż szczena opada, a najważniejsze, że narazie nie miałem żadnych problemów ze stabilnością B) Internet Explorer (64-bit) zapierdziela tak, że aż sie kurzy, narazie jedynym problemem z jakim się spotkałem to stery do grafy - po załadowaniu windy nie ładują sie do końca tzn. muszę zmienić rozdziałke, aby zaskoczyły, żeby nie cieło. Ogólnie zapowiada sie kawał zarąbistego systemu, SuperPi 16M policzyło mi 15 sekund szybciej niż w wersji 32bit. Narazie jestem zadowolony, szkoda, że Ati tak zaniedbuje stery, bo z płytą główną i kartą muzyczną nie mam żadnych problemów B) Każdemu 64 bitowcowi polecam ten system B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 (edytowane) ok problem ze sterami rozwiazany jezeli ktos ma 9800se i potrzebuje softmoda to tu sa stery dzialaja swietnie 9800se@9800 winxp 64bit jezeli chodzi o programik do krecenia to njak narazie dziala tylko atitool AtiTool winxp 64bit :? a sysytemik smiga ze az milo :D pozdr :) Edytowane 9 Lutego 2005 przez storm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokitka Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Pozdrowienia. System postawiłem bez większych problemów. Stery nForce też poszły gładko. Stery do ATI SoftMode troszkę kłopotliwie (musialem istalować ręcznie), ale poszło. Tutaj mały kłopot - brak w zakładce "ekrany" obsługi wyjścia TV. Ale kłopot dla mnie duży, żaden antiwirus nie chce się instalować. Próbowałem Norton Antiwirus 2005, Panda Paltinum i nic z tego. W związku z tym musiałem przestać testować bo umnie w sieci dzieją się baaaaaaaaaaaaaardzo różne rzeczy. Wrócę do testów jak znajdę jakiegoś w miarę odpowiedniego antywira. System tak na oko chodzi żwawiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi32 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Wie ktoś czy w planach jest wersja PL???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 PL będzie jak będzie wersja ostateczna podoba mi się wszystko w tym winie tylko mam jeden mały problem - nie mogę zainstalować, żadnego programu do emulacji cd/dvd - alcohol / daemon tools / virtualcd wywala błąd przy instalce, wie ktoś może o co biega? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Pewnie dlatego że taki program to pewnego rodzaju sterownik, a te muszą być pisane od nowa pod ten system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 buuu i tu jest kanał :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KruK Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 buuu i tu jest kanał :cry: 1269172[/snapback] Emulacja cd nie dziala, ja rowniez mam problem ze sterownikami do kontrolera ACARD - PCI Raid <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 a moze mi ktoś pomóc jak zainstalować 2 systemu na jednym kompie? :> na 2 partycjach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Instaluj na drugiej partycji i teoretycznie nic więcej już nie musisz robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 teoretycznie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Teoretycznie, bo zdarza się, że przy instalacji poprzedni system nie jest dopisywany do menu startowego i nie mam pojęcia jak zachowuje się XP 64 przy takiej instalacji. Ale najwiekszy problem jaki moze wystapić to brak mozliwosci uruchomienia drugiego systemu co da się łatwo naprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 jak? :P ale muszę od Ciebie wsyzskto wyciągać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) w2k3sp1_1433_usa_x64fre_pro.iso RC2 http://download.microsoft.com/download/f/3..._x64fre_pro.iso KEY ? > http://microsoft.order-9.com/winxp64/handoff.asp?id=dl Pozdroofka Edytowane 17 Lutego 2005 przez Blade3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 (edytowane) Używam WinXP x64 jako drugiego systemu po Home Edition ( z licencją ) od początku stycznia ,dzis ściagłem nowszą wersję RC2 Mogę powiedzieć że zgodnie z tym co czytałem na stronie MS większosć nowych 32bitowych programów powinna też działać na wersji x64 > jest nawet na to katalog: Program Files (x86) problem w tym że chyba Microsoft cos poblokował w owej wersji Bynajmniej u mnie były problemy z zainstalowanie i uruchomieniem takich prrogsów jak : ZoneAlarm wersja 5.1 ( orginal z licencją dzis zupdejtowany do 5.5 ) Winroute 4.25 Sterowniki audio Relatek 850CL x64 - niestety nie działają:/ BestCrypt.v7.3 Z tego co zauważyłem to tak jak by część servisów zostało przez MS zablokowane moze ktoś z was ma jakieś spostrzeżenia ??? Co do samej windy x64 to naprawdę warto sie nią zainteresować ZA Darmoche dostajecie legalną windę i to na cały Rok Czasu ! ! ! żeby tylko więcej progsów dało sie zmusićdo poprawnej pracy Edytowane 17 Lutego 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 ja sie pokusze jak 1. wyjdzie werjsa PL (ktora pewnie zjeb*a ;) ) 2. bedzie wiecej kompatybilnych sterow i progsow, ale na bank to stestuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2rola Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Wiam Dzisiaj zainstalowalem RC2 Niestety na stary WDEB. Nie dziala mi SI3114 w raidzie. Stery znalazlem lecz pozniej stwierdza, ze nie widzi dysku mimo podania i zaakceptowania ich na dyskietce. ME faktycznie dziala szybciej.. lekko zbiliza sie do Opery Umnie dzwiek na realteku dziala wysmienicie. GG dziala mimo obiekcji i malych bledow - poprawiono zapore ogniowa - starym WimpAmpem to samo Nie dziala DAP :( Dziwnie pracuja napedy CD/DVD - szybciej?? Jak sie uporam z raidem na SI to bedzi moj podstawowy system. Ko sie juz aktywowal? MAm na to 14 dni, lecz zrobie to dopiero po uruchomieniu raida. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 k2rola Zapodaj linka do sterów Audio Realteka które używasz Zreszta dobrze by było żeby wszyscy napisali coś na temat oprogramowania które im chodzi a które NIE :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2rola Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97...8&Software=True To jest caly pakiet do kart realteka AC97 w tym takze ALC850, a ja taki mam. Poz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Podałby mi ktoś seriala do wersji RC2, bo robiłem formata i nie spisałem sobie z maila :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sayetan Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) M4676-2VW7F-6BCVH-9QPBF-QBRBM EDITED: kurde ta wersja windowsa naprawde wymiata, jego przedkosc, to nie ten windows, ktory znamy na codzien. (lukrowanie sie skonczylo :) ) ktos instalowal moze sterowniki do Razer DiamondBack ? bo u mnie te normalne nie ida(przy wykrywaniu myszy) zaraz skrobne jeszcze do panow z Razera, kiedy planuja wydac sterowniki na x86_64 Edytowane 6 Marca 2005 przez sayetan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...